piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Formeaza cuvinte (Code: PM90)

Program educaţional interactiv pentru copiii de 4-7 ani.
Formeaza Cuvinte este un joc educational al carui scop este atat ca cel mic sa indentifice vizual anumite obiecte, cat si modul in care numele obiectului prezentat este format prin intermediul literelor.

Descriere produs

Program educaţional interactiv pentru copiii de 4-7 ani.

Conţinut educaţional: limba si comunicare; dezvoltarea limbajului.

Vreţi să aveţi cei mai deştepţi copii avand un psihic de invidiat? Nimic mai simplu.
PitiClic vă ajută!

Jocul reprezinta prima si cea mai bogata experienta de viata a copilului. Prin joc, piciul are acces la realitatea care îl înconjoara, iar noi, ca parinti, primim acces la universul sau interior, pe care îl dezvaluie si-l pune în scena în timpul jocului. Jocul de fata este bazat pe o tema draga celor mici: lumea piratilor! De aceasta data piratii nostri au pornit la vanatoare de cunostinte.
Copiii sunt fascinati de aceasta tema. Piratii, pentru un copil, semnifica aventura, distractie, descoperire si, de ce nu, comori ... multe comori. Însa, Infomedia Pro nu s-a limitat doar la aceste caracteristici si va invita ca, alaturi de simpaticul personaj PitiClic, sa va pregatiti pentru o aventura piratereasca distractiva si, mai ales, educativa.


Descarcati acest program pentru copiii dumneavoastra si ei vor învata sa formeze, sa citeasca si sa scrie cuvinte formate din 3 litere.
Formeaza Cuvinte este un joc educational al carui scop este atât ca cel mic sa indentifice vizual anumite obiecte, cât si modul în care numele obiectului prezentat este format prin intermediul literelor.

Din aceeasi serie:

 • Balloons Ninja;
 • Propozitii;
 • Alfabetul prin integrame;
 • Educatie rutiera pentru pici.
 • Pentru mai multe produse software educationale cautati colectia PitiClic.
 • Caracteristici:

 • Continut educational conform cu programa scolara în vigoare pentru clasa pregatitoare;
 • Distractiv si amuzant, usor de utilizat;
 • Interfata foarte prietenoasa pentru cei mici.
 • Acest joc il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte vocabularul, imaginatia si perspicacitatea.
 • Trasaturi: *****

  Dezvoltatorul acestei aplicatii, Infomedia Pro, creatorul lui PitiClic, este deja binecunoscut pentru software-ul educational, interactiv, pentru PC si Mac, ce se adreseaza copiilor cu vârste cuprinse între 3 si 11 ani, de asemenea si pentru alte aplicatii pentru dispozitive mobile.

  Share with friends

  Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
  Sum total:   0.00 RON
  Go to cart
  0 Products - 0.00 RON
  Go to wishlist

  Advanced filtering

  Product line:

  PitiClic
  PitiClic Bebe
  PitiClic Senior
  PitiClic Mobil
  PitiClic Activ
  Bazaar

  Age range:

  Antepreschool
  Kindergarten
  Preparatory
  Primary cycle
  Classes I-IV
  Other

  Language:

  Romanian
  English
  French
  Spanish
  Hungarian
  German
  Russian
  Slovenian

  Domain:

  Romanian
  Mathematics
  Aesthetic education
  Musical education
  Behavior in society
  Emotional Intelligence
  Exploring the environment
  Logic and agility
  Motility and orientation
  Stories
  Entertainment

  Contains games for mat PitiClic:

  Yes
  No

  Product type:

  Physical
  Download

  Operating systems:

  Windows
  Mac OS
  iOS
  Android

  Work plans that PitiClic offers to you to use it with your children at home or at kindergarden!

  Go to resources >

  Colaborare PitiClic si TVR2

  Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

  Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

  Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

  Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

  Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

  Running sports | Women's Nike Air Max 270 trainers - Latest Releases

  LEARNING GEOMETRY THROUGH MIMESIS AND DIGITAL CONSTRUCT

  Abstract

  The theme proposed by us is useful to teachers and students for mathematics in the compulsory school cycle. The issues faced by school teachers/parents are the difficulty with which students read and understand the lessons/examples/synthesis in order to assimilate technical terms. The echoic and iconic memory facilitates the learning of the specific curriculum of linear, spatial and analytical geometry by the students using digital platform designed by us; it facilitates the acquiring of the theoretical elements of applied geometry by encoding-decoding, so that the teacher's role becomes the one of the advisor and not only a person who transmits the information. The utility of the program extends from mainstream schools to special schools.

  Sport media | Sneakers read more >

  Infomedia Pro 1997-2024. All rights reserved.

  S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
  C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei