piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Ghicitori Pirateresti (Code: PM81)

“Piratii in concurs / La ghicitori au de raspuns”

Descriere produs

In nota acesta de joc si voie buna, copiii sunt introdusi in lumea ghicitorilor, in DOMENIUL LIMBA SI COMUNICARE.

Tema aleasa ("piratii") se datoreaza faptului ca majoritatea copiilor sunt fascinati de lumile si intamplarile trecutului. Indragitul PitiClic le va da posibilitatea copiilor sa cunoasca mai bine si pe intelesul lor viata si istoria piratilor, avand grija sa evidentieze partea pozitiva a lucrurilor. Programul debuteaza cu o prezentare a piratilor si a istoriei lor.

Jocul continua apoi cu "Ghicitorile pirateresti": pe ecran apar piratii care se pregatesc de masa. Inainte ca bucatarul sa le aduca mancarea, piratul PitiClic propune un concurs de ghicitori. Copiii sunt cei care trebuie sa ii ajute pe pirati sa gaseasca raspunsurile corecte.

Totul intr-o atmosfera distractiva si recreativa!


Acest joc il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte capabilitatile logice, viteza de gandire si de reactie, precum si istetimea.

Pentru mai multe produse software educationale cautati Colectia PitiClic.

Trasaturi: *****

 • Continut educational
 • Distractiv si amuzant
 • Dezvoltatorul acestei aplicatii este deja binecunoscut pentru software-ul educational, interactiv ce se adreseaza copiilor cu vârste cuprinse între 3 si 11 ani, de asemenea si pentru alte aplicatii pentru smartphone-uri.

  Pentru copii intre 4 si 7 ani.

  Share with friends

  Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
  0 Products - 0.00 RON
  Go to wishlist

  Work plans that PitiClic offers to you to use it with your children at home or at kindergarden!

  Go to resources >

  Colaborare PitiClic si TVR2

  Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

  Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

  Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

  Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

  Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

  Running sports | Women's Nike Air Max 270 trainers - Latest Releases

  LEARNING GEOMETRY THROUGH MIMESIS AND DIGITAL CONSTRUCT

  Abstract

  The theme proposed by us is useful to teachers and students for mathematics in the compulsory school cycle. The issues faced by school teachers/parents are the difficulty with which students read and understand the lessons/examples/synthesis in order to assimilate technical terms. The echoic and iconic memory facilitates the learning of the specific curriculum of linear, spatial and analytical geometry by the students using digital platform designed by us; it facilitates the acquiring of the theoretical elements of applied geometry by encoding-decoding, so that the teacher's role becomes the one of the advisor and not only a person who transmits the information. The utility of the program extends from mainstream schools to special schools.

  Sport media | Sneakers read more >

  Infomedia Pro 1997-2024. All rights reserved.

  S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
  C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei