piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Tava la taierea motului (Code: PM99)

Iată că primul an din viața copilului a trecut deja. Este timpul să vă pregătiți pentru cea de-a doua mare aniversare din viața copilului: prima sa aniversare.

Petrecerea este asociată cu tăierea moțului sau, în unele zone, pentru fete, cu ruperea turtei.

Descriere produs

Unul din momentele importante ale petrecerii, un obicei păstrat din vechime până în zilele noastre, este alegerea unor obiecte de pe o tavă. Copilului i se pune în față o tavă cu diverse obiecte. Odată cu trecerea timpului, tava a devenit tot mai încărcată conform și tendințelor tehnologice actuale.
Pe tavă se pot pune obiecte în funcție de dorințele și imaginația părinților și a nașilor. Se spune popular că în acest mod îi poți influența destinul celui mic. Copilul trebuie să aleagă 3 obiecte. Dacă totul a decurs bine până în acest moment, petrecerea poate continua.

Atenție, nașii trebuie să primească un cadou din partea finilor!

Programul ”Tava la tăierea moțului ” va prezintă o alternativă hazlie la tradiționala tavă cu obiecte: o tavă cu obiecte virtuale. Poate fi folosită și ca înlocuitor al tăvii tradiționale (în special dacă am uitat să pregătim tava și obiectele aferente), dar poate fi folosită și ca ”tavă de antrenament” pentru copil (înainte de petrecere) sau se poate folosi după consumarea momentului (cu tava reală) să repetați (virtual) experiența.


Facilități:

 • Alegerea obiectelor dintr-o serie de multe obiecte predefinite;
 • Posibilitatea de a capta într-o singură imagine o serie de date ca: numele copilului, numele părinților, al nașilor și al ”moșilor” (oltenii știu de ce!), o poză a sărbătoritului, data evenimentului
 • Toate informațiile, împreună cu cele 3 obiecte alese de copil, se pot trimite pe Facebook sau email tuturor rudelor și prietenilor, într-o superbă imagine care va rămâne pentru posteritate;
 • Se poate relua și relua, până când copilul se plictisește sau sunt epuizate toate combinațiile de obiecte puse la dispoziție de program.
Tava poate conține dintre următoarele obiecte:
 • stilou/pix - prevestesc faptul că va fi scriitor, un copil studios;
 • oglindă / cosmetice / ruj / farduri / parfum / piepten – va fi un om cochet, îngrijit; preocupat de frumusete si imagine; aplecare către meserii din domeniul cosmetic;
 • foarfecă/ac și ață – va putea fi croitor sau frizer, sau orice altă meserie care presupune mânuirea acestor obiecte;
 • icoana – va fi un om credincios; se spune că va fi om cu frica lui Dumnezeu sau că va profesa în domeniu;
 • bani – belșug în viață;
 • aur / bijuterii / card – va fi bogat, noroc la bani, avuție, succes în afaceri;
 • o carte – ar putea deveni profesor sau un om foarte învățat;
 • verigheta sfințită – un om de familie, de casă și cu noroc în dragoste
 • flori – va fi un om iubit
 • cheile de la mașină – îi plac mașinile, poate fi un bun șofer;
 • seringa, stetoscop de jucărie - posibilă meserie în medicină;
 • ustensila de bucătarie - meserie de bucătar, pasiune pentru gătit sau... pentru mâncat, copil pofticios, gurmand;
 • ceas /șirag de perle - predispozitie către eleganță, lux, rafinament;
 • papiota sau centimetrul de croitorie - aplecare către modă, meserie de croitor;
 • surubelniță, patent - predilecție către mesteșug; copilul va fi descurcăreț, perspicace;
 • minicalculator - aplecare către meserii bazate pe numere, cifre - contabil, economist, inginer;
 • instrument muzical în miniatură/pensulă - aplecat către arte.


Trăsături: *****

Conținut distractiv și amuzant Pentru copii de 12 luni și părinții lor!

Share with friends

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
0 Products - 0.00 RON
Go to wishlist

Work plans that PitiClic offers to you to use it with your children at home or at kindergarden!

Go to resources >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Running sports | Women's Nike Air Max 270 trainers - Latest Releases

LEARNING GEOMETRY THROUGH MIMESIS AND DIGITAL CONSTRUCT

Abstract

The theme proposed by us is useful to teachers and students for mathematics in the compulsory school cycle. The issues faced by school teachers/parents are the difficulty with which students read and understand the lessons/examples/synthesis in order to assimilate technical terms. The echoic and iconic memory facilitates the learning of the specific curriculum of linear, spatial and analytical geometry by the students using digital platform designed by us; it facilitates the acquiring of the theoretical elements of applied geometry by encoding-decoding, so that the teacher's role becomes the one of the advisor and not only a person who transmits the information. The utility of the program extends from mainstream schools to special schools.

Sport media | Sneakers read more >

Infomedia Pro 1997-2024. All rights reserved.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei