piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com

Citește mai departe:Manuale Digitale - Infomedia Pro

De curand, o agenție de traduceri din Londra a decis să recruteze un nou tip de angajat: un traducător specializat în emoji-uri, "pentru a face față provocării reprezentate de limbajul cu cea mai rapidă dezvoltare din lume", relatează AFP.


Cu sediul în districtul financiar City, agenția "Today Translations" a lansat oferta pe site-ul său, în vederea "completării echipei sale de 3.000 de lingviști cu expertiză în peste 200 de limbi".

Nike Sneakers | Entrainement Nike

Citește mai departe:STIATI CA...?

O mare încercare pentru copii (la școală) este memorarea tablei înmulțirii. Drept pentru care noi suntem dispuși la orice, numai să îi facem pe cei mici să exerseze tabla înmulțirii cu plăcere, prin joacă.
Iată câteva exemple de astfel de idei:

  1. Tabla înmulțirii prin…. RIME VESELE
  2. Prin exerciții sub forma de… BANDĂ DESENATĂ
  3. Tabla înmulțirii cu XMatix (învățăm RAPID inmultirea)
  4. Tabla înmulțirii printr-un program in SCRATCH
  5. Tabla înmulțirii prin programare in QBASIC

Să le luăm pe fiecare în parte și să le dezvoltăm puțin.

jordan release date | Air Jordan 1 Παπούτσια & Ρούχα , Προσφορές, Στοκ, Φθηνά , Gov Sport

Citește mai departe:5 metode de a învăța în joacă TABLA ÎNMULȚIRII

Abstract

Tema propusă de noi vine în întâmpinarea profesorilor și a elevilor în domeniul matematicilor din ciclul școlar obligatoriu. Problematica școlară cu care se confruntă profesorii/ părinții este dificultatea cu care elevii lecturează lecțiile/ exemplele/ sinteza pentru asimilarea termenilor de specialitate. Memoria iconică și ecoică ușurează deprinderea limbajului specific programei de geometrie liniară, în spațiu și analitică de către elevi cu ajutorul unei platforme digitale proiectată de noi; înlesnește însușirea teoretică a elementelor de geometrie aplicată prin encodaj-decodaj astfel încât rolul profesorului devine cel de consilier și nu cel de informator. Utilitatea programului se extinde de la școlile normale la școlile speciale.

Best Authentic Sneakers | Air Jordan 4 Mid GS "Light Smoke Grey" — Ietp

Citește mai departe:DEPRINDEREA LIMBAJULUI GEOMETRIEI PRIN MIMESIS ȘI IMPLICARE ÎN CONSTRUCTUL DIGITAL

Infomedia Pro, creatorul celei mai populare serii de programe educative multimedia pentru copii (“PitiClic” - www.PitiClic.ro), are 5 manuale castigatoare la licitatia de manuale desfasurata de Ministerul Educatiei!

Running sneakers | Air Jordan 1 Retro High OG 'University Blue' — Mnje

Citește mai departe:Manuale digitale de la PitiClic

Putem utiliza manualele digitale la clasa în multe feluri (din punct de vedere organizatoric), în funcție de dotarea de care dispunem și la care, evident, trebuie să ne adaptăm:

  1. Dacă avem o dotare premium, de cca 30 calculatoare: e foarte simplu (dar în fapt e cel mai greu de gestionat, pt ca nu e ușor, credeți-mă, sa ții în mână, să explici și să și lucrezi cu ei, aproape 30 de copii și tot atâtea calculatoare). Dar să zicem că e foarte simplu: fiecare copil la calculatorul lui, lucrează liniștit (se “joacă”, așa cum spun ei), iar dumneavoastră nu aveți de făcut decât să verificați rapoartele furnizate de calculator, în care se văd rezultatele (în rapoarte amănunțite) și progresele (sperăm noi) înregistrate de fiecare copil.
  2. Nike footwear | Sneakers - ΦΘΗΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 2020

    Citește mai departe:Cum utilizăm manualele digitale (software educațional) la clasă? (ghid practic, dar și puțin hazliu)

De ce iubim educaţia nonformală?

Nu se pun note în catalog, este relaxantă, calmă, plăcută şi ceea ce e cel mai important: îmbogăţeşte cultura generală prin intermediul unor activităţi inedite.

Da, aţi ghicit! Este vorba despre Educaţia nonformală!

Cu siguranţă v-aţi întâlnit cu termenul cel puţin o dată, dar îi cunoaşteţi avantajele educaţionale şi însemnătatea? Să le descoperim împreună!

Nike air jordan Sneakers | Nike Dunk Low Coast UNCL - Grailify

Citește mai departe:Educatia nonformala

Astăzi vă vom face cunoştinţă cu Covorasul PitiClic – un nou device pentru copiii isteti.

Covorasul PitiClic este un accesoriu pentru calculator adresat copiilor de peste 3 ani. Este o jucărie-device drăguţă şi atractivă. Este un nou dispozitiv pentru "dialog" cu calculatorul, care poate fi folosit in loc de tastatura sau mouse. Si nu oricum, ci in mod ACTIV, pentru ca facem si miscare in timp de nejucam (sau lucram) la calculator!

nike dunk high black leather chair for sale | Buy Yeezy Slides 'Core' - Kanye West x Adidas — Ietp

Citește mai departe:Covorasul PitiClic

Să citim de la o vârstă aşa de mică? Nu e prea devreme?

NU! Un copil care învaţă să vorbească nu ştie că învaţă: el vorbeşte! La fel, un copil care învaţă să citească într-un mod natural, nu ştie că învaţă: el citeşte!

Creierul unui copil funcţionează şi pentru a învăţa să citească la fel cum funcţionează pentru tot ce învaţă din momentul naşterii.

Nike air jordan Sneakers | Ανδρικά Nike

Citește mai departe:Sa citim de la 3 (trei) ani?!!

0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2024. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei