piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Infomedia Pro, înfiintata în 1997, si-a dezvoltat si perfectionat continuu produsele si serviciile oferite, reusind aceasta numai datorita echipei, profesionisti desavârsiti dedicati 100% satisfacerii cerintelor clientilor. Producator de software educational pentru PC si primul creator roman de soft educational pentru MAC si PDA, Infomedia Pro a reusit sa raspunda întotdeauna cerintelor exigentilor sai clienti, acesta fiind, credem noi, unul dintre motivele excelentei reputatii pe care firma si-a dobândit-o în timp pe piata de soft educational. Infomedia Pro se adreseaza în special copiilor cu vârste cuprinse între 3 ani si 14 ani.

Toate produsele Infomedia PRO sunt elaborate în concordanta cu cele mai exigente standarde impuse de un colectiv de cadre didactice si care urmaresc întocmai programa scolara în vigoare.

Reteaua partenerilor din Bucuresti si din tara, cum ar fi: CARREFFOUR, CORA, METRO, AUCHAN, ALTEX, MEDIA GALAXY, SPAR, PIC, Librariile DIVERTA, Librariile HUMANITAS si multi altii, gama diversificata de produse de calitate destinate copiilor, colaborarea cu furnizori de prestigiu cat si flexibilitatea dovedita in relatiile cu partenerii si clientii constituie cartea de vizita care a propulsat Infomedia Pro printre firmele importante din domeniu.Date de identificare Infomedia Pro (proprietarul site-ului www.PitiClic.ro) cf. legii 441/2006 art. 74 alin. (5) :

  S.C. Infomedia Pro SRL
  Sediu social: Bucuresti, Str Caminului, Nr. 12, Sector 2
  C.U.I.: RO9932261
  Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997
  Capital social: 200 leiMysneakers | Women's Nike Air Max 270 trainers - Latest Releases
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2024. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei