piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Pentru achizitonarea unui produs, puteti alege una din optiunile de la “Tipul produsului”: download sau fizic.

In cazul in care alegeti optiunea download, plata produsului se va efectua online cu card bancar sau prin serviciul PayPal. La acest pret NU se mai adauga nici costuri legate de expeditie, nici costuri legate de ramburs. Si in plus, ESTE MAI IEFTIN decat produsul fizic! Dumneavoastra primiti pe mail un link de la care puteti descarca programul dorit si un numar serial (SN) de activare. Iar programul este disponibil pentru dumneavoastra in doar cateva minute. Simplu, ieftin si rapid!

Produsele de tip fizic vor fi livrate prin Posta Romana sau prin serviciul de curierat, iar plata se poate efectua fie ramburs la ridicarea coletului, fie online cu card bancar sau PayPal.
Costurile pentru livrarea coletului prin Posta Romana sunt mai mici, timpul de primire mai mare, coletul va trebui ridicat de la posta de catre dvs.
Pentru serviciul de curierat costurile sunt mai mari, timpul de primire mai mic, aproximativ 24 ore, iar coletul il veti primi direct acasa.
IMPORTANT: produsele de tip fizic se livreaza numai pe teritoriul Romaniei. Daca doriti o livrare in afara tarii, va rugam adresati un mail la “ Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ” si vom face tot posibilul sa va rezolvam solicitarea.

Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

STIATI CA...?

De curand, o agenție de traduceri din Londra a decis să recruteze un nou tip de angajat: un traducător specializat în emoji-uri, "pentru a face față provocării reprezentate de limbajul cu cea mai rapidă dezvoltare din lume", relatează AFP.


Cu sediul în districtul financiar City, agenția "Today Translations" a lansat oferta pe site-ul său, în vederea "completării echipei sale de 3.000 de lingviști cu expertiză în peste 200 de limbi".

Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2018. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Ion Berindei, Nr. 11, Bl. 1-2, Ap.93, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei