piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

When I grow up, I will be…RICH! - Varianta in Engleza (Cod: PM74)

Produs disponibil in limba engleza.
Aplicaţia dezvolta abilitatea de a face calcule simple de natura comercială şi familiarizează copilul cu noţiunile de cost şi profit.

Descriere produs

Oamenii în general şi copiii în mod special îşi doresc jucării. Mai apoi, îşi caută explicaţii sau scuze pentru că nu le pot obţine. Alţii mai îndrăzneţi nu contenesc să caute variante de a avea jucăriile cu pricina.
Orice sursă de venit ar alege oamenii în viaţă capacitatea de a comunica eficient şi de a influenţa este crucială în ce priveşte venitul obţinut. Pe scurt dacă vor să fie prosperi oamenii trebuie să ştie să vândă.
Scopul principal al seriei de poveşti de educaţie financiară “Când voi fi mare voi fi... BOGAT” este să construiască la copii comportamente financiare sănătoase care să-i ajute în viitor. Să-i înveţe să economisească, să aibă spirit antreprenorial şi să investească înţelept şi cu iscusinţă banii, fiind în acelaşi timp şi generoşi.
Ilustraţiile grafice pentru fiecare cadru şi lectura caldă dau posibilitatea fiecărui copil să înţeleagă povestea indiferent de canalul de comunicare preferat de acesta, vizual sau auditiv.

Acest program îl va ajuta pe copilul tău să-şi dezvolte spiritul antreprenorial.
Pentru mai multe produse software educaţionale căutaţi Colecţia PitiClic.Trăsături:

Conţinut educaţional
Distractiv şi educativ
Dezvoltatorul acestei aplicaţii este deja binecunoscut pentru software-ul educaţional, interactiv ce se adresează copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani, de asemenea şi pentru alte aplicaţii pentru dispozitive mobile.

Pentru copii între 6 şi 10 ani.

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

STIATI CA...?

De curand, o agenție de traduceri din Londra a decis să recruteze un nou tip de angajat: un traducător specializat în emoji-uri, "pentru a face față provocării reprezentate de limbajul cu cea mai rapidă dezvoltare din lume", relatează AFP.


Cu sediul în districtul financiar City, agenția "Today Translations" a lansat oferta pe site-ul său, în vederea "completării echipei sale de 3.000 de lingviști cu expertiză în peste 200 de limbi".

Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2018. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Ion Berindei, Nr. 11, Bl. 1-2, Ap.93, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei