piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Numaratoare - Abac digital (Cod: PM77)

Clasica "numaratoare" acum intr-o forma noua si atractiva: digitala. Si nu doar atat: si multimedia si interactiva!

Descriere produs

Cu totii am folosit in copilarie betisoare si numaratoare. Ne-au ajutat sa invatam sa numaram, sa socotim. Cu numaratoarea am inteles ce inseamna 4 si 5 si 8 si 10 si "zeci"...

Cu totii am avut un astfel de obiect: unii am avut cu bile, altii am avut cu pasarele, altii...

Desi pare o metoda învechita si rudimentara, cartile pedagogice pledeaza pentru folosirea acestui instrument de calcul la clasele mici, întrucât îi ajuta pe copii sa acceada la conceptul abstract al numerelor plecând de la obiecte concrete.

Dar ce ar fi daca ai nostri copii ar avea la indemana o numaratoare digitala, interactiva, cu sunete, animatii, care sa si verifice automat ce a lucrat copilul si care sa mai si premieze?!

In plus, copilul poate alege ce fel de numaratoare doreste:
 • cu masinute
 • cu fluturasi
 • cu capete de PitiClic
 • cu buburuze
 • cu pinguini
 • cu pestisori, caluti de mare sau cu alte figurine.

Multiple feluri de utilizare:

 • mod invatare (numaratoare simpla): copilul doar plimba obiectele, iar numaratoarea ii spune cate a mutat (cate a numarat)
 • mod exersare: copilul primeste un exercitiu (adunare sau scadere), il rezolva cu ajutorul numaratorii, iar numaratoarea il verifica! Si din cand in cand ii da si premii surpriza.
In modul "exersare" putem alege dintre 3 nivele diferite, predefinite, de dificultate: - "pana" - adunari si scaderi, fara trecere peste ordin, pana la 10, cu 0, 1 si 2 unitati - "strut" - adunari si scaderi, fara trecere peste ordin, pana la 30, cu 0, 1, 2, 3, 4 si 5 unitati - "elefant" - adunari si scaderi, cu trecere peste ordin, pana la 100, cu 0, 1, 2, 3, 4 si 5 unitati

Si exista si un mod de lucru customizabil, in care se pot selecta dupa dorinta si necesitate toate aceste variabile:

 • adunari sau adunari si scaderi
 • cu 0, 1 si 2 unitati sau cu mai multe unitati
 • pana la 10, pana la 20, pana la 30, pana la 50 sau pana la 100
 • cu sau fara trecere peste ordin sau numai din numere formate din zeci.


INSTRUCTIUNI:

Se alege modelul numaratoarei (cu obiectele colorate jumatate-jmatate, in 2 culori, fie pe diagonala, fie pe verticala, fie un rand o culoare, un rand alta culoare).

Se alege modelul pieselor. Sunt 10 modele de piese in total, fiecare model in 4 culori dar, la inceputul jocului, sunt disponibile doar 3 modele, in cate 2 culori. Celelalte modele de piese si culori se castiga pe parcursul jocului.

Daca nu se alege niciun nivel si se apasa pe Start, se intra in modulul numaratoare simpla.

Sau se poate alege oricare dintre cele 4 nivele prezentate mai sus.

Dupa alegerea nivelului, daca se apasa Start, se intra in modulul numaratoare, cu exercitii respectand setarile alese. Copilul trebuie sa rezolve exercitiul, tragand atatea piese cat este rezultatul operatiei afisate, in partea dreapta, in zona unde bara este rosie.

Dupa ce a tras numarul de piese corect, trebuie sa apese butonul "Verifica".

Daca a raspuns corect, va primi 10 puncte. La fiecare 50 de puncte castigate, primeste un cadou surpriza: 100 de puncte, alte modele de piese sau alte culori de piese (care vor deveni disponibile pentru joc).

Iar toate aceste minuni pot fi prezente in permanenta pe tableta copilului sau pe telefonul parintelui, sa le aiba la indemana oricand are putin timp sa faca exercitii de matematica sau oricand are NEVOIE sa faca o socoteala. Acasa, in masina, in tren, in avion, la scoala sau oriunde altundeva, numaratoarea (abacul) este la indemana.

Spor la joaca si la socotit!

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

STIATI CA...?

De curand, o agenție de traduceri din Londra a decis să recruteze un nou tip de angajat: un traducător specializat în emoji-uri, "pentru a face față provocării reprezentate de limbajul cu cea mai rapidă dezvoltare din lume", relatează AFP.


Cu sediul în districtul financiar City, agenția "Today Translations" a lansat oferta pe site-ul său, în vederea "completării echipei sale de 3.000 de lingviști cu expertiză în peste 200 de limbi".

Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2018. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Ion Berindei, Nr. 11, Bl. 1-2, Ap.93, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei