piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

PitiClic-launcher (Cod: PM92)

Aplicatie launcher pentru copii, un mediu de joaca si lucru placut si util!

Descriere produs

“PitiClic Launcher” – este un minunat software pentru copii cu varste intre 2 si 10 ani! PitiClic Launcher va ofera posibilitatea de a imparti tableta sau telefoul dumneavoastra inteligent cu copiii dumneavoastra. Functioneaza ca o interfata grafica ce le este dedicata si este foarte intuitiva si prietenoasa in utilizare.

“PitiClic Launcher” poate fi setat astfel incat el sa fie primul lucru pe care il vede copilul cand porneste tableta sau telefonul inteligent (daca il veti seta ca launcher „implicit”), iar iesirea din el necesita introducerea unei parole setata de dumneavoastra. “PitiClic Launcher” va poate proteja setarile de sistem, fisierele si datele importante de o actiune accidentala a copilului, asigurandu-va ca veti regasi dispozitivul dumneavoastra in buna ordine si gata de lucru.

“PitiClic Launcher” creaza un mediu placut si sigur, in care copiii pot invata in ritmul lor propriu sa utilizeze tableta, telefonul inteligent si o multitudine de aplicatii care le sunt dedicate. Odata instalat launcher-ul PitiClic poate fi accesat sub numele de PitiStart. Designul orientat catre copii este perfect pentru cei cu manute mici si ochisori curiosi, în timp ce colectia de programe incluse este potrivita pentru toate varstele. Programele noastre educaționale și de divertisment ii provoaca pe copii sa rezolve probleme, sa faca greșeli, sa incerce din nou și SA REUSEASCA!


Din acest mediu controlat, se pot accesa 12 aplicatii educationale pentru copii, grupate in categoriile uzuale:

1. Accesoriile mele (programe „accesorii”)
 1. Program “calculator” –“Matematica - Numaratoare” Program de matematica pentru invatarea si exersarea rezolvarii operatiilor matematice in concentrul 0 – 100. Rezolvarea operatiilor se face cu ajutorul unei clasice numaratoare, dar de acum, digitala.
 2. Program de colorat – „Eu descopar Romania colorand-o” Pe langa posibilitatea de a colora diverse planse, copilul primeste si informatii despre diferite obiective turistice pentru a isi cunoaste tara.
 3. Edutainment – „Talking PitiClic II” Program distractiv-educativ. Copilul interactioneaza cu PitiClic, iar acesta va reactiona la atingere. Poate fi vesel sau trist, emotiile sale depind de felul interactiunii. In plus, copiii au la dispozitie un joculet pentru a invata ceasul, si alte filmulete educative si amuzante.
2. EDU games (jocuri EDUCATIONALE “PitiClic”)
 1. Baloanele Ninja Copilul sparge baloane si invata culori, forme si operatii matematice in concentrul 0-20, usor si distractiv.
 2. Stiinte - Circuitul electric Stiinta si experimente. Copilul invata despre circuitele electrice jucandu-se!
 3. ALFABETUL prin rebusuri cu desene Program de invatare si exersare a alfabetului prin rezolvarea de integrame cu desene.
3. Browser (browser limitat)
 1. PitiClic – resurse educationale postate pe site-ul www.PitiClic.ro
 2. Diverse jocuri pentru copii
 3. Filmulete si cantecele educative pentru copii
4. Povesti (povesti multimedia pentru copii, in limba romana, pline de pilde si invataturi)
 1. „PitiClic – Povestea lui Dintisor”
 2. “Fabula Puiul si bobocul”
 3. 2 povesti de inteligenta emotionala pentru copii (din seria “Medaliile succesului”)
5. Fundaluri – diverse fundaluri de ecran multiple (si pentru fete si pentru baieti), pe care copiii si le pot schimba imediat si cu mare usurinta.

6. Carti - 2 carti electronice de educatie financiara pentru copii (seria “Copil bogat”)
Trasaturi: *****

Continut educational
Distractiv si amuzant

Aplicatie recomandata copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 10 ani. Realizata de catre Infomedia Pro SRL, in cooperare cu Telekom Romania Mobile Communications SA.

Descopera universul lui PitiClic pentru a invata lucruri noi! Cautati colectia „PitiClic” pentru alte produse software educationale.

Vizitati-ne pe www.piticlic.ro si pe pagina noastra de facebook.
Vizitati www.telekom.ro pentru a descoperi noutatile oferite de Telekom pe piata de telecomunicații și divertisment din România.

Specificatii tehnice:

Terminale mobile cu sistem de operare Android incepand cu versiunea 3.0 Honeycomb (API 11)

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

STIATI CA...?

De curand, o agenție de traduceri din Londra a decis să recruteze un nou tip de angajat: un traducător specializat în emoji-uri, "pentru a face față provocării reprezentate de limbajul cu cea mai rapidă dezvoltare din lume", relatează AFP.


Cu sediul în districtul financiar City, agenția "Today Translations" a lansat oferta pe site-ul său, în vederea "completării echipei sale de 3.000 de lingviști cu expertiză în peste 200 de limbi".

Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2018. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Ion Berindei, Nr. 11, Bl. 1-2, Ap.93, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei