piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Cele sapte medalii ale succesului - versiune integrala (Cod: P332)

Pentru parintii exigenti de astazi care cauta noi cai pentru a îsi antrena copiii pentru succes! Infomedia Pro propune 7 povestiri animate într-una singura, cu efecte sonore si elemente atractive pentru copii.
Tip produs:

Pretul de download e DIFERIT!!! Cumperi online seria licenţei şi downloadezi direct kitul de instalare.

26.98 RON (TVA inclus)

Descriere produs

Pentru parintii exigenti de astazi care cauta noi cai pentru a îsi antrena copiii pentru succes!

Infomedia Pro propune 7 povestiri animate într-una singura, cu efecte sonore si elemente atractive pentru copii. Este vorba despre instrumente construite pentru dezvoltarea personala a micutilor în 7 segmente importante:

  • curajul de a vorbi în public,
  • cooperarea,
  • rabdarea,
  • curiozitatea,
  • creativitatea,
  • perseverenta
  • empatia.


Pentru prima data în Romania toate aceste elemente stau la un click distanta de fiecare dintre copiii nostri. Copiii sunt familiarizati cu elemente psihologice importante (unul dintre eroii povestirilor este Memoclic care traieste într-o lume aparte numita Memoria), iar pentru parinti este ocazia perfecta pentru a îmbina pasiunea celor mici pentru jocurile pe computer cu dezvoltarea lor educationala. Daca specialistii vorbesc tot mai mult despre „generatia digitala” Infomedia Pro introduce în viata fiecaruia dintre copii placerea de a învata despre sine, de a se dezvolta ca om, de a aduce în viata reala (la scoala, în familie) cele afla te în spatiul digital.

Studiile arata cat de importante sunt rabdarea si perseverenta (tenacitatea o sa îi ajute în viata, sa îsi atinga obiectivele, sa nu se dea batuti) etc. Copiii care au dat dovada de rabdare au obtinut mai apoi, ca adulti, mai mult succes decat cei care nu au avut capacitatea de a amana.

La fel de important este sa crestem persoane echilibrate emotional care sa îi înteleaga pe cei din jur (empatia) si sa gaseasca permanent cele mai bune modalitati de a dezvolta relatii armonioase (cooperarea). Studiile arata ca persoanele care învata din copilarie sa îi înteleaga si sa coopereze cu ceilalti vor obtine aprecierea si pretuirea anturajului, vor avea familii fericite si mai mut succes în plan profesional.

Creativitatea si curiozitatea o sa le ofere bucuria descoperirilor, o sa-i învete sa caute solutii acolo unde ele nu par sa existe, copiii învata sa fie întotdeauna veseli si plini de idei (astfel de persoane sunt cautate si promovate de catre cei din jur)

Curajul de a vorbi în public o sa le dea ocazia nu doar sa aiba ce sa spuna, dar si sa poata sa o faca, sa aiba încredere în propriile forte, sa emane putere si stabilitate emotionala.La baza acestei constructii se afla cartea Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru parinti si copii (Polirom, 2012), iar autorii ei au fost consultantii nostri în elaborarea celor 7 programe.

Georgeta Panisoara este doctor în psihologie, conferentiar universitar în cadrul Facultatii de Psihologie si stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. A scris 7 carti (este coordonatoarea volumului Psihologia copilului modern şi a colectiei „Psihologia copilului si Parenting” la Editura Polirom), a fost implicata în proiecte nationale şi internationale de profil. A initiat site-ul www.performante.ro, resursa educationala pentru parinti si profesori.

Ion-Ovidiu Panisoara este profesor universitar, doctor în stiintele educatiei, director al Departamentului de Formare a Profesorilor, Universitatea din Bucuresti, conducator de doctorat în domeniul stiinte ale Educatiei. A publicat 10 volume dintre care Comunicarea eficienta, volum aparut în trei editii a fost distins în 2010 cu Premiul Academiei Romane. Coordoneaza doua colectii importante în domeniu: Cariera.Succes.Performante si Profesorul de succes si este initiatorul site-ului www.performante.ro, resursa educationala pentru parinti si profesori.


Specificatii tehnice:

PC: Minim Procesor Intel P4/ 1GHz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 512 MB RAM, Video 800x600 High Color Compatibil Sound Blaster, Windows XP, VISTA, Win 7, Win 8

MAC: Intel Mac, OS X 10.4.11 sau superior 512 Mb RAM, Video 800x600, CD-ROM 32x, mouse

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2024. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei