piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Circulatie rutiera... pentru cei mici (Cod: P98)

Salut! Sunt DubluCLIC, agentul de circulatie. Eu dirijez circulatia aici, pe strada. Poti ajunge in siguranta, oriunde doresti, daca respecti regulile de circulatie pe care le poti invata la "A.B.C.-ul circulatiei".
Tip produs:
23.00 RON (TVA inclus)
11.56 RON (TVA inclus)

Descriere produs

Pe strada, la tot pasul, vei intalni o multime de indicatoare. Cunoscandu-le, te vei amuza de incercarile prin care vei trece la "sotiile lui DubluClic", "Hai la drum" (unde joci rolul de pieton) sau "Urca-te in autobuz" (unde vei fi calator).

Cand vrei sa te joci, alege "Locurile de joaca" special amenajate ca sa te feresti de accidente. Ajutor vei gasi, la nevoie, in "Dictionarul de circulatie".

Scopul programului: dezvoltarea unor deprinderi de comportare civilizata pe strada, intelegerea necesitatii respectarii semnelor de circulatie si a rolului politistului in dirijrea circulatiei pe strada; obisnuirea copiilor sa se deplaseze pe un spatiu limitat - trotuarul si sa respecte traseele de acces.

Se bazeaza pe invatarea prin descoperire si joc.

Copiii investigheaza, descopera, prelucreaza informatii despre o tema de real interes pentru ei.

Constituie un CD foarte bogat in:

  • jocuri didactice;
  • informatii utile;


A.B.C. -ul CIRCULATIEI

Bine ai venit la scoala de Circulatie!

Ori de cate ori vrei sa mergi la gradinita, la scoala, la bunici, la prieteni trebuie sa respecti regulile de circulatie.

In oras sunt strazi si trotuare. Trotuarele sunt asezate de-o parte si de alta a strazii si pe ele circula pietonii, adica persoanele care se deplaseaza pe jos.

SOTIILE LUI DubluCLIC

Cauta jumatatea lipsa a fiecarui indicator, intregeste-l si vei afla ce semnifica el!

HAI LA DRUM !

PitiClic si CLICPitica vor sa ajunga la gradinta, la bunica, la teatru, in parc.

Trebuie sa circule cu mare atentie, respectand regulile de circulatie. Va castiga cel care va ajunge primul la destinatie.

CALATORIM CU AUTOBUZUL

PitiClic vrea sa calatoreasca cu autobuzul. Ajuta-l sa-si construiasca autobuzul, raspunzand corect la intrebari.

LOCURI DE JOACA

Agentul DubluClic a surprins cu camera de filmat copiii jucandu-se. Priveste cu atentie fotografiile si aseaza pe filmul verde fotografiile in care copiii se joaca in locuri permise, iar pe filmul rosu pe cele in care copiii se joaca in locuri nepermise.

DICTIONARUL CIRCULATIEI

In dictionarul circulatiei vei gasi tot ce te intereseaza! Vei invata lucruri noi despre circulatie. Cuvintele sunt ilustrate si asezate in ordine alfabetica.

Joc chestionar- Permis de bun pieton. Daca vei raspunde corect la toate intrebarile din chestionar, vei obtine permisul de bun pieton.


Specificatii tehnice

PC: Minim Pentium 700Mhz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 128 MB RAM, Video 800x600 High Color, Compatibil Sound Blaster, Windows XP, Vista, Win 7, Win 8

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2021. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei