piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

COPIL BOGAT- versiune integrala (Cod: P331)

CAND VOI FI MARE, VOI FI… BOGAT!
Educatie financiara pentru copii
Povesti si basme cu si despre bani, pentru copii.
Tip produs:

Pretul de download e DIFERIT!!! Cumperi online seria licenţei şi downloadezi direct kitul de instalare.

37.56 RON (TVA inclus)

Descriere produs

CAND VOI FI MARE, VOI FI… BOGAT!

Exista cel putin doua variante de a creste copii prosperi. Prima si cea mai usoara este sa ne transformam in sponsorii lor si sa le asiguram tot ce isi doresc, fara ca ei sa fie nevoiti sa faca ceva. A doua varianta, mai dificila, dar mai benefica, este sa-i învatam principiile de dobandire a prosperitatii si modul in care functioneaza economia si finantele.

“Cand voi fi mare voi fi... BOGAT” este un software educațional care conține o serie de povesti de educatie financiara. Scopul acestora este sa construiasca la copii comportamente financiare sanatoase care sa-i ajute în viitor. Sa-i învete sa economiseasca, sa aiba spirit antreprenorial si sa investeasca intelept si cu iscusinta banii, fiind în acelasi timp si generosi.

Ilustratiile grafice pentru fiecare cadru si lectura calda dau posibilitatea fiecarui copil sa înteleaga povestea indiferent de canalul de comunicare preferat de acesta, vizual sau auditiv. In varianta “start” de utilizare a aplicatiei copilul poate derula inainte si inapoi paginile povestii întocmai ca într-o carte tiparita.

Varianta „autoplay” de lectura a povestilor ofera parintilor posibilitatea sa opreasca derularea povestii pentru a oferi explicatii copiilor sau sa raspunda intrebarilor adresate de copii.Seria povestilor de educatie financiara contine 6 povesti:

  • Povestea 1- Recastigarea bogatiei
  • Povestea 2 – Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni
  • Povestea 3 – Zidarul Petre si Banutul Fermecat
  • Povestea 4 – Invataturile zidarului Petre
  • Povestea 5 – Visul lui Ionica
  • Povestea 6 – Cand voi mare voi fi...BOGAT

Povestea 1- Recâștigarea bogăției

Toate resursele sunt la îndemana noastră, însă majoritatea oamenilor vad in jurul lor numai probleme și obstacole. Cum depășim situațiile de criză pentru a deveni mai puternici și mai înțelepți financiar aflăm de la eroii pricipali ai poveștii: Alexandru și prințesa Generozitate.

Aplicatia dezvolta spiritul de economisire si chibzuinta la copii cu varste intre 5 si 12 ani. De asemenea antreneaza capacitatea de schimbare si adaptare la noi conditii. Scopul aplicatiei este sa orienteze copilul spre crearea de plus valoare in direcția dezvoltarii personale si adaptarii sociale.

Mesajul cheie pe care îl transmite povestea este că nu există resurse infinite și numai oamenii pot genera bunăstarea și prosperitatea personală.

Acest program îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte spiritul antreprenorial.

Povestea 2 – Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni

In timpuri de dezvoltare economica, in asa-numita “vara financiara”, majoritatea oamenilor castiga sume mari de bani. Cei mai multi dintre noi irosim adesea aceasta abundenta financiara iar la venirea iernii, suntem surprinsi cu visteria goala.

Mira preafrumoasa domnita din Regatul Transilvan primeste de la Printul Alexandru doua lucruri pentru a-si recladi bogatia. Un fus cu care sa munceasca si sa adune bani si un raboj fermecat pe care sa-si noteze banii castigati si cheltuiti.

Aplicatia dezvolta la copii spiritul antreprenorial, generator de plusvaloare si motorul unei economii sanatoase si sustenabile. Un alt comportament generat de aplicatie este cel legat de gestiunea scrisa a banilor castigati si cheltuiti.

Povestea 3 – Zidarul Petre si Banutul Fermecat

Majoritatea oamenilor muncesc mai mult de 50 ani. Spre finalul vietii constata ca au agonisit doar o casa si o masina si daca nu mai muncesc trebuie sa se multumeasca cu pensia de la stat.

Regula de baza in ce priveste generarea bogatiei este “Plateste-te pe tine mai intai” Asta inseamna ca din tot ceea ce castigi trebuie sa pui deoparte 10% pentru a-ti asigura un viitor prosper. Este vital pentru fiecare copil sa invete acest lucru de la o varsta cat mai mica.
Aplicatia va ajuta copii sa isi faca planuri financiare, sa inteleaga faptul ca bogatia si prosperitatea nu sunt o intamplare ci un rezultat al unui plan si a unor actiuni clare.

Povestea 4 – Invataturile zidarului Petre

Oamenii au gasit in timp mai multe metode de a castiga bani. De la munca fizica la negustorie sau de la cultivarea pamantului la cresterea animalelor toate pot genera venituri.

Un numitor comun au insa toate acestea atat in basme cat si in lumea reala - munca asidua si capacitatea de adaptare. Toate povestile de succes ale omenirii au la baza perseverenta.

Aplicatia dezvolta orientarea copiilor catre valori autentice. Atitudinea pozitiva, disciplina. optimismul si etica sunt valorile oricarei persoane care a atins prosperitatea si trebuiesc sadite de mici in copii nostri.

Povestea 5 – Visul lui Ionica

Oamenii viseaza de cand sunt mici copii, pana la moarte. Drumul de la vise la transpunerea lor in practica este insa lung si anevoios. De multe ori chiar cei mai apropiati din jurul nostru ne aduc cu picioarele pe pamant, omorandu-ne visele.

Cu toate piedicile ce apar in cale daca avem obiective clare si ne pastram focusul, fara sa tinem cont prea mult de parerile celor din jur, in cele din urma vom izbandi.

Povestea dezvolta capacitatea copiilor de a intelege obiectivele ce apar in viata noastra si nevoia unui plan de actiune. De asemenea le arata celor mici mijloacele de crestere a unei afaceri cu ajutorul oamenilor.

Povestea 6 – Cand voi mare voi fi...BOGAT

Oamenii in general si copiii in mod special isi doresc jucarii. Mai apoi, isi cauta explicatii sau scuze pentru ca nu le pot obtine. Altii mai indrazneti nu contenesc sa caute variante de a avea jucariile cu pricina.

Orice sursa de venit ar alege oamenii in viata capacitatea de a comunica eficient si de a influenta este cruciala in ce priveste venitul obtinut. Pe scurt daca vor sa fie prosperi oamenii trebuie sa stie sa vanda.

Aplicatia dezvolta abilitatea de a face calcule simple de natura comerciala si familiarizeaza copilul cu notiunile de cost si profit. O alta componenta educativa este legata de abilitatile de vanzare pe care fiecare adult ar trebui sa le aiba pentru a-si creste veniturile.

Trăsături:

Conţinut educaţional. Distractiv și educativ. Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor care au vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru dispozitive mobile.
Pentru copii intre 6 si 10 ani.

Video

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2024. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei