piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Lectii de Matematica pentru clasa a II-a (Cod: P3)

Este o continuare fireasca a lectiilor pentru clasa I, cu o prezentare grafica si o conceptie deosebita.
Tip produs:
23.00 RON (TVA inclus)

Descriere produs

CD-ul cuprinde un set de 36 de lectii elaborate dupa programa scolara, de cadre didactice de specialitate. Lectiile pornesc cu o scurta recapitulare a materiei din clasa I, dupa care se trece la programa clasei a II -a. Au acelasi regim de o lectie pe saptamana, acoperind intregul an de studiu.

Lectiile sunt facute sub forma de jocuri, cu "vieti" care pot fi piedute in cazul nerezolvarii corecte a cerintelor. De asemenea, copiii vor fi felicitati si chiar vor avea unele surprize, daca rezolva corect cerintele.


De exemplu: copilul este rugat sa ajute un somnambul care pleaca noaptea din pat si se va impiedica daca operatiile pe care le intalneste pe drum nu sunt rezolvate corect. Lectiile contin doua sau trei tablouri, cu grade de dificultate diferite, incepand de la usor si mergand spre greu.

Daca parintele doreste sa fie la curent cu tot ce a lucrat copilul, dar nu poate sta tot timpul sa il urmareasca, poate vedea in fereastra de analiză toate informatiile dorite. Astfel, in aceasta fereastra poate vedea scorul maxim posibil si scorul realizat, data si ora la care a lucrat la acea lectie, numarul de reluari datorate pierderii tuturor vietilor, tablourile incepute si tablourile terminate. El poate vedea de asemenea si daca copilul a mai lucrat la acea lectie si care a fost rezultatul atunci.


Specificatii tehnice

PC: Minim Intel Pentium 4 sau similar, CD-ROM 32x, mouse, 512 MB RAM, Video 800x600 High Color, Compatibil Sound Blaster, Windows 98, ME, 2K, XP

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2021. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei