piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Circulatie rutiera... pentru cei mici Ver 2.0. (Cod: P334)

Salut! Sunt PitiClic SENIOR, agentul de circulatie. Eu dirijez circulatia aici, pe strada.

Poti ajunge în siguranta, oriunde doresti, daca respecti regulile de circulatie pe care le poti învata la "A.B.C.-ul circulatiei".

Tip produs:

Pretul de download e DIFERIT!!! Cumperi online seria licenţei şi downloadezi direct kitul de instalare.

18.30 RON (TVA inclus)

Descriere produs

Pe strada, la tot pasul, vei întalni o multime de indicatoare. Cunoscându-le, te vei amuza de încercarile prin care vei trece la "Sotiile lui PitiClic SENIOR", "Hai la drum" (unde joci rolul de pieton) sau "Urcate-n autobuz" (unde vei fi calator).

Când vrei sa te joci, alege "Locurile de joaca" special amenajate ca sa te feresti de accidente. Ajutor vei gasi, la nevoie, în "Dictionarul de circulatie"

Scopul programului: dezvoltarea unor deprinderi de comportare civilizata pe strada, întelegerea necesitatii respectarii semnelor de circulatie si a rolului politistului în dirijrea circulatiei pe strada; obisnuirea copiilor sa se deplaseze pe un spatiu limitat - trotuarul si sa respecte traseele de acces.

Se bazeaza pe învatarea prin descoperire si joc.

Copiii investigheaza, descopera, prelucreaza informatii despre o tema de real interes pentru ei.

Constituie un material foarte bogat în:

  • jocuri didactice (multimedia, interactive)
  • informatii utile (in format multimedia)

A.B.C. -ul CIRCULATIEI

Bine ai venit la Scoala de Circulatie!
Ori de câte ori vrei sa mergi la gradinita, la scoala, la bunici, la prieteni trebuie sa respecti regulile de circulatie.
În oras sunt strazi si trotuare. Trotuarele sunt asezate de-o parte si de alta a strazii si pe ele circula pietonii, adica persoanele care se deplaseaza pe jos.

SOTIILE LUI PitiClic SENIOR

Cauta jumatatea lipsa a fiecarui indicator, întregeste-l si vei afla ce semnifica el!

HAI LA DRUM !

PitiClic si CLICPitica vor sa ajunga la gradinta, la bunica, la teatru, în parc.
Trebuie sa circule cu mare atentie, respectând regulile de circulatie. Va castiga cel care va ajunge primul la destinatie.

CALATORIM CU AUTOBUZUL

PitiClic vrea sa calatoreasca cu autobuzul. Ajuta-l sa-si construiasca autobuzul, raspunzând corect la întrebari.

LOCURI DE JOACA

Agentul PitiClic SENIOR a surprins cu camera de filmat copiii jucându-se. Priveste cu atentie fotografiile si aseaza pe filmul verde fotografiile în care copiii se joaca în locuri permise, iar pe filmul rosu pe cele în care copiii se joaca în locuri nepermise.

DICTIONARUL CIRCULATIEI

În dictionarul circulatiei vei gasi tot ce te intereseaza! Vei învata lucruri noi despre circulatie. Cuvintele sunt ilustrate si asezate în ordine alfabetica.

Joc chestionar- Permis de bun pieton. Daca vei raspunde corect la toate întrebarile din chestionar, vei obtine permisul de bun pieton.

Copiii au ocazia sa invete despre siguranta rutiera, acum si prin intermediul programului "PitiClic - educatie rutiera pentru cei mici". Programul este disponibil atat pentru calculatoare (PC si Mac), cat si pentru tablete si smartphon-uri (iOS si Android).

Programul, ajuns la versiunea a 2-a, initiat si realizat de Infomedia Pro in parteneriat cu Ministerul Educatiei si cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Brigada de Politie Rutiera, a fost lansat impreuna cu OPEL Romania, un partener de nadejde in sustinerea educatiei rutiere.

CD-ul "Circulatie rutiera...pentru cei mici!" este un produs original marca Infomedia Pro, program educativ ce se bazeaza pe invatare prin descoperire si joc.

Oboiectivele programului:

  • dezvoltarea unor deprinderi de comportament civilizat pe strada;
  • intelegerea necesitatti respectarii semnelor de circulatie;
  • intelegerea rolului politistului in dirijrea circulatiei pe strada;
  • respectarea traseelor de acces si deplasarea pe trotuare;

Toate prin joc si voie buna, cu o serie de jocuri multimedia interactive!

Impreuna cu nazdravanul PitiClic, cei mici vor invata A.B.C -ul CIRCULATIEI, vor pleca LA DRUM, vor calatori cu AUTOBUZUL, vor testa toate minunatiile LOCURILOR DE JOACA (vor vedea unde e permis is unde nu e permis sa se joace), iar daca in final vor invata toate lucrurile noi din DICTIONARUL CIRCULATIEI, istetimea le va fi rasplatita cu un PERMIS DE BUN PIETON pe care il pot obtine in urma sustinerii unui miniexamen!

Spor la joaca educativa!

Regulile de circulatie pe strada sunt esentiale pentru protejarea copilului impotriva accidentelor, atat de frecvente in ultima perioada la noi in tara. De cand copilul va pasi pentru prima oara singur pe strada va fi nevoit sa infrunte o multime de reguli de trafic. De la invatarea culorilor semaforului, a semnelor de circulatie necesare pentru trecerea strazii si pana la traversarea acesteia numai pe zebra, copilul trebuie invatat sa se descurce in trafic.

Invatati-l regulile elementare de mers si de comportament pe strada de cand este mic!

Invatati-l semnele de circulatie elementare pentru traversat strada!

Invatati-l si cu ajutorul programului "PitiClic - Circulatie rutiera... pentru cei mici"! Puneti-i la dispozitie un joc minunat cu ajutorul caruia va invata singur!


Specificatii tehnice:

PC: Minim Procesor Intel P4/ 1GHz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 512 MB RAM, Video 800x600 High Color Compatibil Sound Blaster, Windows XP, VISTA, Win 7, Win 8

MAC: Intel Mac, OS X 10.4.11 sau superior 512 Mb RAM, Video 800x600, CD-ROM 32x, mouse

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2023. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei