piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

In lumea nazdravana a boabelor de grau (Cod: P255)

Programul de fata isi propune sa faca mai usor de inteles de catre copii parcursul boabelor de grau, intregul proces de productie, incepand de la stadiul de bob, trecand prin inmultirea boabelor de grau si terminand cu painea de pe masa.
Tip produs:

Pretul de download e DIFERIT!!! Cumperi online seria licenţei şi downloadezi direct kitul de instalare.

18.30 RON (TVA inclus)

Descriere produs

Aceasta intr-un cadru distractiv, intr-un cadru de joc, prin diverse activitati transdisciplinare, pe baza deja binecunoscutei „metode a proiectelor”. Produsul contribuie semnificativ la educarea copiilor in privinta alegerii unei alimentatii sanatoase si cat mai naturale.

Le-am pregatit celor mici o vizita atat la fabrica de paine cat si la magazinul de paine unde vor invata lucruri foarte interesante despre procesul de fabricatie al painii prin o multitudine de jocuri interactive. Copiii vor afla cum se fabrica faina, vor construi cu biscuiti, vor prepara coca si paine si vor afla noutati despre munca campului. La final, dupa ce vor parcurge toate etapele in procesul de fabricatie al painii, vor avea ocazia sa testeze cat de bine au asimilat informatiile din aceasta poveste, printr-un joc de ordonare a pasilor prin care se produce painea. Pe langa toate acestea, le-am pregatit istetilor si povestea bobului de grau, cu care vor avea ocazia sa se joace, impreuna cu fratiorii acestuia.


Copiii vor avea la dispozitie planse de lucru pentru a isi evalua cunostiintele acumulate, imagini cu PitiClic pentru desktop si totodata le-am pregatit si pastila de ecologie prin care vor descoperi cum pot contribui la protejarea Planetei prin lucruri simple pe care le pot face in fiecare zi.

Prin intermediul jocurilor propuse, copiii isi formeaza unele deprinderi de activitate intelectuala cum ar fi:

 • ordonare crescatoare – descrescatoare;
 • invatam sa numaram;
 • invatam literele – descoperim cuvinte;
 • jumatate-sfert-intreg;
 • construim din biscuiti;
 • „gaseste ce nu se potriveste”;
 • proverbe si ghicitori;
 • invatam sa cantarim;
 • comparatii usor – greu;
 • povestea bobului;
 • traseul de la bob la painea calda;
 • probleme;
 • exercitii de evaluare;
 • informatii;
 • jocuri;


Suma activitatilor propuse in CD reprezinta un continuum intre activitatea de invatare si cea de joc, fiind totodata si o metoda educativa, distractiva si interactiva, fapt care aduce un plus de valoare produselor Infomedia Pro si care ne diferentiaza in raport cu restul produselor existente pe piata.

Cu noi copiii dumneavoastra castiga teren amuzandu-se!


Specificatii tehnice

PC: Minim Procesor Intel P4/ 1GHz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 512 MB RAM, Video High Color 800x600, placa de sunet, Windows XP, VISTA, Win 7, Win 8

MAC: Intel Mac, OS X 10.4.11 sau superior 512 Mb RAM, Video 800x600, CD-ROM 32x, mouse (disponibil doar pentru varianta fizica-CD).

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2023. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei