piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

PitiClic in satul bunicilor - Traditii si obiceiuri populare (Cod: P229)

Impreuna cu PitiClic vor reusi sa descopere obiectele pe care le folosea bunica altadata, elemente definitorii ale costumului popular, vor fi antrenati in jocuri specifice fiecarei zone etnografice si vor ajuta la construirea unei case taranesti sau a unui taraf.
Tip produs:
22.16 RON (TVA inclus)

Descriere produs

Pentru noi, cei mari, cele mai frumoase amintiri din copilarie sunt legate de satul bunicilor, de casa batranesca in care fiecare lucru era aranjat cu gust, de mirosul cozonacilor bunicii, de jocurile din sat si de tot ce insemna timpul petrecut cu placere in mijlocul acelor locuri atat de familiare si de vesele. PitiClic, cel nazdravan s-a hotarat sa-i invite pe cei mici intr-o calatorie de neuitat in lumea satului romanesc de odinioara.

De asemenea vor afla informatii despre diferitele mancaruri traditionale specifice zonelor etnografice din care provin si vor scormoni prin podul bunicii dupa lucruri interesante.


Activitatile propuse in cadrul programului antreneaza si energizeaza gandirea, memoria, atentia, imaginatia, creativitatea, spiritul de disciplina, logica.

Despre ce invata copiii:

 • Obiecte din casa bunicilor;
 • Urcioare;
 • La tesut;
 • Farfurii, strachini si linguri;
 • Casa taraneasca;
 • Construieste casa;
 • Muzeul satului;
 • Costumul popular;
 • Portul potrivit;
 • Figuri geometrice;
 • Litera potrivita;
 • Instrumente muzicale;
 • Alcatuieste un taraf;
 • Bucataria traditionala;

Prin valorificarea frumusetii traditiilor si obiceiurilor populare in cadrul acestui CD ne dorim sa infrumusetam viata copiilor, sa ii ajutam sa cunoasca traditiile romanesti si rolul important pe care-l au in viata oamenilor din cele mai vechi timpuri, modul cum aceste traditii au dainuit peste ani.


Specificatii tehnice


PC: Minim Procesor Intel P4/ 1GHz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 512 MB RAM, Video 800x600 High Color Compatibil Sound Blaster, Windows XP, VISTA, Win 7, Win 8

MAC: Power PC / Intel Mac cu OS X cuprins intre 10.4 si 10.6, 512 Mb RAM, Video 800x600, CD-ROM 32x, mouse (disponibil doar pentru varianta fizica-CD).

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2023. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei