piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

PitiClic si cele 7 minuni ale lumii (Cod: P230)

Enigme, mistere, maretie, toate cuprinse in cadrul unui program captivant si interesant ce reuseste sa-i antreneze pe cei mici intr-o incursiune in lumea minunata a celor 7 minuni ale lumii antice. La tot pasul vor avea de descoperit informatii inedite, curiozitati si vor avea de rezolvat sarcini educative menite sa ajute la dezvoltarea individuala a fiecarui copil.
Tip produs:
22.16 RON (TVA inclus)

Descriere produs

  • Marea piramida din Gizeh;
  • Gradinile suspendate ale Semiramidei;
  • Statuia lui Zeus din Olimp;
  • Templul lui Artemis;
  • Colosul din Rhodos;
  • Farul din Alexandria;
  • Mausoleul din Halicarnas;


Piramide antice si secretele lor, statui impresionante si temple marete, toate vor sta la picioarele celor mici. Iar daca se vor rataci, nu trebuie sa isi faca griji caci drumul le va fi luminat de Farul din Alexandria si cu bine vor putea intra in lumea fascinanta a gradinilor babiloniene. Pe Muntele Olimp, impreuna cu PitiClic vor putea admira Statuia lui Zeus, cel mai temut zeu al antichitatii.

Este o lectie de istorie care imbina intr-o maniera amuzanta si captivanta elementele de arta cu notiuni semnificative ale unor edificii reprezentative pentru intreaga lume, dar si cu notiuni de matematica, limba romana, arta plastica si probleme de perspicacitate si indemanare.

Scenariul programului a castigat locul I in cadrul concursului de scenarii "Cum sa concepem materiale didactice moderne", din cadrul proiectului educational cu acelasi nume desfasurat in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.


Specificatii tehnice

PC: Minim Procesor Intel P4/ 1GHz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 512 MB RAM, Video 800x600 High Color, Compatibil Sound Blaster, Windows XP, VISTA, Win 7, Win 8

MAC: Power PC / Intel Mac cu OS X 10.6 sau anterior, 512 Mb RAM, Video 800x600, CD-ROM 32x, mouse (disponibil doar pentru varianta fizica-CD).

Video

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2021. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei