piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Pentru noi, performanța în educație este pe primul loc. Asociația desfășoară o activitate non-profit destinată cadrelor didactice de orice ordine și grad, educabililor și părinților, instituțiilor furnizoare de formare formală, nonformală și informală, de stat și private.

Nike Sneakers Store | New Era Chicago Bulls 9FIFTY Snapback Cap New Era Bulls Hat , Saluscampusdemadrid

Menirea noastră este să fim alături de cei ce doresc ca educația să fie prima vioară în orchestra societății civile, voce a culturii și demnității poporului nostru.

Din experiența națională și internațională a membrilor fondatori ai asociației, oferim sprijin:

  • cadrelor didactice în evaluarea propriilor competențe diactice, formarea lor prin metode și instrumente de ultimă generație, îmbunătățirea relației cu elevii folosindu-se de grafologie, desen, microexpresii, glotodidactică, restructurarea tematicilor curriculare pe foi A4, literatură/povești și jocuri inteligente/ construnctive în predare la clasa de elevi;
  • cadrelor didactice debutante/viitoare (studenți la Științele Educației/ elevi la licee pedagogice) în formarea și dezvoltarea profesională viitoare, îndrumarea lucrărilor de licență, grad, masterat, doctorat;
  • elevilor/formabililor în autoevaluarea nivelelor proprii de competențe, orientare școlară, îmbunătățirea relațiilor cu profesorii și părinții prin metode de cunoaștere și dezvoltare personală;
  • părinților în reformularea relațiilor cu copiii și profesorii, precum și evaluarea relațiilor în familie.
  • dezvoltarea competenței de scriere pentru elevii stângaci;
  • devoltarea competenței de lectură și memorare structurată pentru elevii de orice ordine și grad;
  • dezvoltarea personalizată a competențelor matematice a elevilor din clasa a-I-îi la clasa a XII-a;
  • editurilor în evaluarea și îndrumarea dezvoltării tematice pentru elaborarea manualelor școlare și alternative, suporturilor de curs;
  • utilizatorilor de manuale digitale pentru dezvoltarea competențelor în acest domeniu.

De la înființarea sa, Centrul de Performanță Educațională Fibonacci oferă suport formativ în mediul urban și rural pentru nivelele preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Pentru perioada 1 Mai 2016 – 1 Mai 2017 propunem implementarea unui program de formare în școlile de stat și private ale căror rezultate vor fi comunicate Inspectoratului Școlar al Municipiului București care, prin scrisoarea nr. 7729/04.04.2016, își dorește să aibă “ un raport referitor la modul de desfășurare a acestora (ale activităților din program) și gradul de implicare a unităților școlare„ care participă la acesta.

Din partea Centrului Fibonacci cadrele didactice și instituțiile școlare vor primi un certificat de participare la proiect. Cadrele didactice experimentate/debutante/studenții în baza rezultatelor obținute la evaluarea performanțelor profesionale proprii vor primi o recomandare scrisă din partea experților evaluatori ai centrului nostru.

Președinte
Prof. Dr. Mariana Mion Pop
Membru al Academiei Româno-Americane
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2024. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei