piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Infomedia Pro, producator de software educational pentru PC si primul creator roman de software educational pentru Apple Macintosh, pune la dispozitia dvs colectia de software educational pentru prescolari, PitiClic, gama destinata scolarilor (7-14 ani), DubluClic, povesti interactive, jocuri de indemanare, logica si perspicacitate, dar si lectii dinamice, interactive, bazate in exclusivitate pe metode moderne de invatare.Sports Shoes | nike lunarfly 306 on feet and ankle boots size , Women's Nike Air Jordan 1 trainers - Latest Releases , Spartanova

Va asteptam la standul nostru unde copiii dvs isi pot satisface curiozitatea incercand produsele noastre atat pe clasicele PC-uri, cat si pe modernele Mac-uri.
Tot aici vor putea explora tainele celui mai nou CD, “Castana fermecata si cei cinci prieteni”, chiar inainte de lansarea acestuia pe piata, lansare ce va avea loc pe 15 aprilie.
Veniti la standul Infomedia Pro cu ocazia targului Baby Expo, in incinta Salii Palatului, de joi pana duminica, de la 10 la 19!

Veniti sa ne jucam! Veniti sa invatam!

Infomedia Pro, producător de software educaţional pentru PC şi primul creator român de software educaţional pentru Apple Macintosh, susţine eforturile dascălilor care consideră calculatorul şi software-ul educaţional un instrument de lucru impedios necesar în activitatea didactică de astăzi şi le oferă şansa de a participa la o nouă ediţie a concursului cu premii pe masură. Pentru detalii, accesaţi site-urile noastre: www.infomediapro.ro ,www.soft4kids.ro sau contactaţi-ne la nr. de telefon 021/310.63.44.

Despre Infomedia Pro

Infomedia Pro este o companie cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea de software educational multimedia pentru prescolari si scolari mici. Infomedia Pro este primul producator roman de software educational pentru Macintosh, PDA si telefoane mobile. Infiintata in 1997, Infomedia Pro si-a diversificat continuu paleta de produse. Principalele game de software educational sunt: seria PitiCLIC, destinata prescolarilor si seria DubluCLIC, destinata scolarilor din clasele I – IV. Create in colaborare cu cadrele didactice, dupa programa scolara, sunt avizate de Ministerul Educatiei. Contact: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel.: 021.310.63.44, fax: 031.815.16.56 Prezentul material se gaseste in format electronic la www.soft4kids.ro

0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2024. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei