piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

- "In poza, fiul meu, Alexandru Mircea, poarta in piept o medalie "de aur"(insigna) daruita de catre dna educatoare Manea Gabriela pentru rezultatele foarte bune pe care fiul meu le-a avut in ziua respectiva. Toate progresele, performantele care fac din fiul meu un campion se realizeaza si datorita programelor educationale pe care dvs ni le puneti la dispozitie. Va multumim pentru programele educationale create si pentru atentia acordata."
Parinte Carmen Bogdan, Gradinita Nr.166, sect. 4, Bucuresti.

- Software-ul educational este o modalitate de a determina copiii sa invete notiuni noi prin contactul direct cu calculatorul si imbinat in procesul de predare al educatoarei starneste si mai mult atentia si interesul copiilor in acumularea de cunostinte in timpul activitatilor din gradinita, ceea ce duce la un grad inalt de performante".
Educatoare Mirela Craiu si Elena Vasile - Gradinita nr.211, sect. 3, Bucuresti.

Mos Craciun cu sacu-n spate
A adus cu el de toate:
Dulciuri, jucarii si mere
La copilul care-i cere
Prin scrisori atent facute
(Ca Mosul sa nu il uite).

Dar copiii mai isteti
S-au gandit si-au scris atenti
PitiClic sa le aduca
Pentru ca, cu multa munca
Ei corect au rezolvat
Si multe au invatat
Din sarcinile create
De minti tare luminate.

PitiClic sa ne traiesti
Tot mai mare tu sa cresti
Iar la anul care vine
...S-auzim numai de bine!

Sarbatori fericite!
      Valentina Souca

Intr-o zi, la asfintit
PitiClic s-a intalnit
Cu harnicul Iepuras
Si au pornit spre oras.

Veste mare ei au dat
Ca Iisus a inviat
Si au dus la copilasi
Daruri multe-n ambalaj.

Jucarii, dulciuri si miei
Hainute si botosei
N-au uitat nici de-un CD
Care de folos va fi.

Toti copiii il asteapta
Cu drag de fiece ce data.
Lucruri multe-au invatat
De cand Piti e creat.

La multi ani! va spunem iar
Si va asteptam in prag
Sarbatori cu bucurii
La adulti si la copii.

Sarbatori fericite!
      Valentina Souca

-Copiii au fost incantati de Cd-ul Circulatie... Speram sa facem cunostinta cat mai curand si cu alte materiale INFOMEDIA Pro.
       Stoica Daniela - Mioveni, jud. Arges

Ecouri de la utilizatori
Ecouri de la utilizatori

-Am cumparat doua CD-uri PitiClic, respectiv ,,Familia mea si toamna" si ,,Iarna in asteptarea lui Mos Craciun" si pot spune ca sunt foarte bine realizate, in conformitate cu Programa scolara, sunt atractive, interactive; sper sa pot lucra la clasa cu ai mei copii. Va multumesc si va urez succes pe mai departe.
      Cristina M.

-Felicitari pentru materialele realizate!!!
Am folosit cu eficienta anul scolar trecut ABECEDAR si MATEMATICA clasa I, REBUSURILE si CD-ul cu basmul FATA BABEI SI FATA MOSNEAGULUI. Copiii au fost incantati, iar eu multumita de rezultatele obtinute! Asteptam si altele
      Camy

-Softurile sunt foarte bune si utile in activitatea din gradinita, copiii invata mult mai usor anumite notiuni, sunt atractive si sun concepute interdisciplinar, ceea ce ne determina sa abordam tema din mai multe perspective. Eu folosesc softurile de 2 ani, am cumparat tot ce am gasit pe piata, iar acum ma bucur ca apar softuri cu continut pe anotimp. Felicitari realizatorilor, ne ajutati foarte mult in activitatea noastra.
      Dorina D.

Apreciez foarte mult munca pe care o faceti si toate produsele dv. sunt binevenite in activitatea noastra. De cand utilizez Cd-urile la gradinita, mea pot sa spun ca prescolarii au obtinut multe performante. Doresc sa fiu mai departe colaboratoarea dv si de ce nu mesagerul activitatii dv. De fiecare data cand realizati un material ,va rog sa-mi trimiteti cate doua Cd-uri ca sa le vizualizez si sa le popularizez si altor scoli...
      Liliana Albu, Comanesti, Jud. Bacau

Multumesc tare mult. Succes in munca deosebita pe care o faceti. Avem (si cei doi copilasi pe care ii avem sunt foarte interesati de PitiClic) aproape toata colectia dumneavoastra. Toata stima pentru ceea ce reusiti sa realizati.
      Cu respect, Ciui Cristina

0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2021. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei