piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Colectivul PitiClic şi-a propus să-şi măsoare rezultatele prin aprecierea clienţilor, manifestând o preocupare continuă în sensul multiplicării paletei de produse oferite si in sensul îmbunătăţirii permanente a produselor sale.

Viziune: Să fim opţiunea nr.1 pentru fiecare parinte care ii ofera copilului sau posibilitatea de a folosi aceste jucarii educative ale secolului in care traim: software educational.

Misiunea noastră însuşită este: educatia de calitate prin joaca. Ne dorim ca toti copiii sa faca mii si mii de exercitii si probleme folosind produsele PitiClic, iar la capatul unei sesiuni de lucru sa spuna “ne-am jucat”! Numai asa scopul si misiunea noastra sunt atinse: cand copiii vor percepe lucrul ca pe o joaca si vor invata in acest fel: jucandu-se.

Infomedia Pro a ramas fidela principiului sau fondator, de a face produse de buna calitate, care sa respecte cu rigurozitate programele scolare si liniile directoare date de specialistii in educatie si va continua in acelasi spirit, ameliorand in permanenta produsele sale.

Valori de baza pentru Infomedia Pro:

  • Promovarea valorilor educative romanesti;
  • Creativitatea și imaginația;
  • Grija pentru detalii;
  • Îmbunătățirea continuă;
  • Respect pentru ceilalți.
Running sports | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2024. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei