piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Echipa Infomedia Pro este foarte importanta pentru noi si vrem sa o extindem cu noi colegi, capabili sa ne sustina in demersul nostru de a ramane lider in piata romana de software educational pentru copii.

Daca iti doresti sa faci parte din aceasta echipa, trimite-ne un curriculum vitae. Nu uita sa mentionezi in titlu postul pentru care ai aplicat.
Programatori cu experienta

- descriere post: dezvoltare de aplicatii multimedia

- cerinte (cunostinte necesare):

Flash (actionscript) - constituie avantaj experienta in crearea de jocuri sau aplicati interactive, animatii 2D, Macromedia Director, Toolbook, GameMaker
Experienta in programare orientata pe obiecte, aplicatii multimedia

CV la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fax: 031.815.16.56

Desenator-animator flash

- descriere post: Creare de grafica si animatii pentru jocuri si alte aplicatii multimedia,

- cerinte : Macromedia Flash, Fireworks, Photoshop, Corel

CV la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fax: 031.815.16.56

Referent vanzari

- descriere post: extinderii activitatii teritoriale, intocmirea ofertelor catre clienti, contractare, prelucrarea comenzilor si urmarirea stocurilor si platilor

- cerinte: abilitati de comunicare, utilizare PC, cunostinte foarte bune de MS Office(Word, Excel, Powerpoint), insistent(a), tenace, simt practic, studii superioare

- constituie un avantaj exprienta in lucrul cu piata externa

- Se ofera pachet salarial motivant

CV la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fax: 031.815.16.56

Se ofera

mediu de lucru tânar, dinamic, în care este stimulata creativitatea

Pentru angajare

Studenti sau absolventi cu precadere ai facultatilor de matematica, cibernetica, automatizari, fizica, informatica, dar si cu alte studii, având experienta în dezvoltarea diverselor aplicatii software sau cu aspiratia de a deveni profesionisti în domeniu.


♦ Am fost implicati in proiecte de initiere in alegerea carierei de urmat in viata (“Investim in elevul de azi, angajatul model de maine”) si vom fi mereu deschisi in a indruma tinerii in alegerea unei cariere pentru viitorul lor.

♦ Am fost si suntem deschisi in a ajuta tinerii studenti sa se initieze in activitatea productiva, in cadrul sesiunilor de practica in productie, pentru diferite specialitati care se regasesc in cadrul companiei noastre.


Incarcati aici CV-ul dvs.

bridge media | New Balance 327 Pastel Bleu/rose/jaune - WS327CL1
0 Products - 0.00 RON
Go to wishlist

Work plans that PitiClic offers to you to use it with your children at home or at kindergarden!

Go to resources >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Running sports | Women's Nike Air Max 270 trainers - Latest Releases

LEARNING GEOMETRY THROUGH MIMESIS AND DIGITAL CONSTRUCT

Abstract

The theme proposed by us is useful to teachers and students for mathematics in the compulsory school cycle. The issues faced by school teachers/parents are the difficulty with which students read and understand the lessons/examples/synthesis in order to assimilate technical terms. The echoic and iconic memory facilitates the learning of the specific curriculum of linear, spatial and analytical geometry by the students using digital platform designed by us; it facilitates the acquiring of the theoretical elements of applied geometry by encoding-decoding, so that the teacher's role becomes the one of the advisor and not only a person who transmits the information. The utility of the program extends from mainstream schools to special schools.

Sport media | Sneakers read more >

Infomedia Pro 1997-2024. All rights reserved.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei