piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

DubluClic - In casa surprizelor (Cod: P97)

DubluCLIC - un CD pentru copilul scormonitor, dornic sa stie, dornic sa afle, dornic sa descopere lucruri noi prin forta mintii lui.
Tip produs:
22.16 RON (TVA inclus)

Descriere produs

DubluCLIC - un concept nou, e un altfel de program. O linie de noi produse destinate copiilor din ciclul primar. Toti isi vor face treaba, fie ca este usor, fie ca este greu, si vor fi fericiti ca au reusit sa duca la indeplinire sarcina data de calculator, fiecare dupa puterea mintii sale. Vor invata si vor dori sa faca din ce in ce mai mult, vor scormoni si vor invata, vor gresi, vor persevera, dar vor reusi. in cele din urma vor fi copiii zilelor noastre, dinamici si plini de surprize.

Bine ai venit in Casa Surprizelor!

Ai sapte camere de explorat. Ca sa nu te ratacesti foloseste harta din coltul stanga-sus a ecranului. Dar mai intai trebuie sa raspunzi la telefon facand clic pe el. Prin intermediul lui vei primi o sarcina. Cauta mingea ceruta prin cele 7 camere.

De fiecare data locul in care gasesti mingea este altul. Cautarea e plina de surprize: perne care explodeaza, camasa care umbla ca o fantoma prin camera,aparitia soricelului in camera parintilor, etc. Fa clic in locurile unde crezi ca se poate ascunde mingea sau pe usi daca vrei sa treci in alta camera. O data gasita mingea primesti o viata pentru jocul din final si apoi Roata Norocului te va duce intr-un domeniu ales la intamplare. Vei primi o sarcina. Daca o duci la bun sfarsit mai primesti o viata care-ti va folosi la jocul din final. Vietile dobandite pe parcursul jocului se pot vedea la un clic pe cufarul din dreapta sus.


Constituie un CD foarte bogat in:

  • jocuri de perspicacitate, de atentie, de observatie,
  • jocuri matematice,
  • activitati pregatitoare pentru geometrie,
  • informatii variate din domenii diferite care sa-i puna pe copii sa gandeasca.

Vei mai primi inca doua sarcini tot prin intermediul telefonului. Apoi vei avea posibilitatea sa mai cauti o minge care-ti va permite accesul la un capitol inedit "INTELIGENTA SI INDEMANARE PRACTICA". Aici poti invata sa-ti construiesti ceva tehnic. Lucruri pe care le poti crea in realitate, cum ar fi o barcuta (al carei motor e facut dintr-un ou) care sa poata fi lasata la apa in cada de la baie, o pila electrica facuta din tablita de zinc si solutie de apa cu sare intr-un borcan de sticla, o alta pila electrica facuta dintr-un... cartof, sau "mexicanul" din borcanul cu muraturi. Lucruri pe care copilul nu le invata la orele de clasa, dar care indirect ii ofera informatii si care pot fi un izvor de idei pentru cadrele didactice. Accesul la acest capitol este optional, daca nu se doreste se poate intra direct in jocul surpriza.

Domeniile pentru sarcini sunt:

  • Creioco
  • Cubulex
  • Umbrici
  • Rebus
  • Cub Construct
  • Stiati ca...

INTELIGENTA SI INDEMANARE PRACTICA ("Fa cu manuta ta!")

JOC surpriza

Domeniile de mai sus au la baza notiuni de matematica, logica, indemanare, orientare spatiala, limba si limbaj, cunostinte generale si dezvolta spiritul de observatie, atentia si imaginatia.

Spor la lucru!


Specificatii tehnice

PC: Minim Pentium 700Mhz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 128 MB RAM, Video 800x600 High Color, Compatibil Sound Blaster,Windows XP, Vista, Win 7, Win 8

MAC: Power PC / Intel Mac cu OS X cuprins intre 10.4 si 10.6, 512 Mb RAM, Video 800x600, CD-ROM 32x, mouse

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2024. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei