piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

PitiClic - Micul Ecologist (Cod: P103)

Hei, PitiClic Ecologist te invita in lumea minunata a naturii, sa afli despre insecte, mamifere, reptile, pasari si animale marine dand clic pe "Din lumea celor care nu cuvanta", "Lumea minunata a mamiferelor", "Sa cunoastem reptilele", "Pasarile se destainuie" sau "Lumea fascinanta a animalelor marine".
Tip produs:
22.16 RON (TVA inclus)
< h2 > Descrierea produsului < div style = "width: 100%; margin: 0;" > < p > Descopera, invata si protejeaza natura alaturi de PitiClic. < Br /> Daca vrei sa fii din padure Prietenul pasarilor, le-construieste pentru casute la vreme rea "Prietenii păsărelelor" Sau poti sa te joci "de-a numaratul"; < Br /> Ajutandu-l pe PitiClic la "Flori plantam, matematica invatam" sa culeaga flori DIN pentru gradina lui bunica; < Numai raspunzand corect ghicitorul și accesul și „Lumea prietenilor îngrijiți cuvântul” puteți găsi cum puteți ingriji acasa animalul preferat; < Br /> Potriveste prin literele "descifrate Imagini, cuvinte minunate" si vei descoperi cuvinte pentru Importante ecologist vocabularul oricarui; < Br /> "SOS deseurile sufoca pamantul" te sa cureti Invata in Mediul de ingrijire traiesti, sortand ca sa materialele reciclabile-ti pastrezi Sănătatea; < Br /> Dar Nu uita si curatenia camerei de poveste! E foarte importanta. Fa „Ordine în cameră”! Efectuarea de răspunsuri corecte a testării poate fi primară DIPLOMA DE MIC ECOLOGIST. < p > Si acum, hai la joaca! < div style = "width: 100%; margin: 0;" > < o clasă = "lightbox ; " href = "/images/products/P103_1.jpg" > < img src = "/images/products/P103_1.jpg" /> < a class = "lightbox" href = " < Img src = "/images/products/P103_2.jpg" /> < a class = "lightbox" href = "/images/products/P103_3.jpg" > < img src = „/ imagini / produse / P103_3.jpg“ /> < a class = "lightbox" href = "/images/products/P103_4.jpg" > < img src = "/images/products/P103_4.jpg" />


Educatia privind mediul este un proces care are scopul sa imbunatateasca calitatea vietii prin asigurarea oamenilor cu "uneltele" de care au nevoie pentru a rezolva si impiedica problemele de mediu. Educatia ecologica ajuta prescolarii sa castige cunostinte, deprinderi, motivatii, iar pe viitor, valori si angajamentul de care au nevoie pentru a gospodari eficient resursele pamantului si de a-si asuma raspunderea pentru mentinerea calitatii mediului.

Copiii sunt un public important pentru educatia ecologica deoarece sunt gestionarii si consumatorii de maine ai resurselor, si in unele cazuri copiii isi pot influenta parintii sau alti membri ai comunitatii. Educatorii pot avea un impact deosebit, de la cresterea constientizarii si cunoasterii pana la formarea de atitudini active in numele educatiei ecologice.

Prin acest CD urmarim atat transmiterea unor cunostinte din domeniul educatiei ecologice dar, mai ales, stimularea interesului copiilor fata de aceasta si constientizarea prescolarilor si chiar a scolarilor spre a deveni responsabili fata de pastrarea sanatatii mediului.


CD-ul poate fi folosit cu succes in diferite tipuri de activitati specifice invatamantului prescolar: educarea limbajului (ghicitori, povestiri, jocuri didactice), cunoasterea mediului (curiozitati), educatie pentru societate (activitati cu caracter ecologic), activitati matematice (jocuri logice, formare de perechi, numarat si socotit).


Specificatii tehnice

PC: Minim Pentium 700Mhz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 256 MB RAM, Video 800x600 High Color, Compatibil Sound Blaster, Windows XP, Vista, Win 7, Win 8, 110MB pe disk-ul "C"

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2023. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei