piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

PitiClic si Emotica in gradina lui Mos Suflet (Cod: P312)

Scopul acestui program este acela de a oferi copilului posibilitatea de a invata prin joc sa isi inteleaga si sa isi controleze emotiile. Emotiile tratate sunt: bucurie, tristete, furie si frica deoarece acestea pot fi identificate si diferentiate atat de copiii de 3-4 ani cat si de cei mai mari.
Tip produs:

Pretul de download e DIFERIT!!! Cumperi online seria licenţei şi downloadezi direct kitul de instalare.

18.30 RON (TVA inclus)

Descriere produs

Pe scheletul unui program transdisciplinar, copilul este antrenat in activitati interactive de matematica, educarea limbajului, limba si comunicare, educatie artistica-plastica etc.

- Copilul va vedea ca indiferent de sarcinile in care ne angajam si situatiile/problemele cu care ne confruntam zilnic, in momente diferite simtim emotii diferite. El va trebui pe parcursul jocului sa colecteze emotiile traite pentru a le folosi mai tarziu.
- Copilul va invata ca toate starile emotionale incep si se termina, ele putand fi controlate.
- Copilul va invata de asemenea, ca trairea tuturor emotiilor imbogateste sufletul si ca experienta acumulata te dezvolta.


Personajele cheie ale jocului sunt:

- Termenul “soul” (suflet) sugereaza incarcatura emotionala a unui stil de muzica avand ca izvor cultural muzica afro-americanilor, o muzica romantica, de suflet. Astfel, personajul principal al acestui CD, „Mos Suflet”, nu poate imbraca decat forma unui cantaret de culoare, al carui prieten nedespartit este saxofonul. Mos Suflet reprezinta experienta emotionala.
- Emotica, nepoata lui “Mos Suflet”, prin farmecul sau copilaresc face ca emotiile care par ceva foarte serios descrise de catre un adult, sa devina mult mai usor de inteles. Emotica reprezinta tineretea si descoperirea emotionala.
- PitiClic este personajul cu care se identifica pe parcursul jocului copilul.


Acordarea de recompense

Pentru fiecare individ lucrurile/ situatiile recompensa difera ca importanta. Copilul este implicat in alegerea recompenselor care sunt importante pentru el, si invatat ca recompensele cele mai valoroase SUNT DE FACUT (adica activitati placute) nu DE CUMPARAT (obiecte). Dupa fiecare tip de joc efectuat (cu variantele sale) i se vor oferi 3 variante de recompensa din care acesta sa aleaga. Pe ecran vor aparea trei optiuni:

- obiecte (recomense materiale) – reprezentate de o etajera cu jucarii,
- laude (recompense sociale) – reprezentate de o cutiuta muzicala cu cheita si
- actiuni (activitati preferate) – reprezentate de un album foto.

Se acorda recompensa si in cazul in care copilul nu a rezolvat exercitiul sau nu l-a rezolvat integral, apreciindu-se faptul ca acesta a depus efort sa il rezolve si ca a invatat din acesta experienta de lucru.


Cresterea increderii in sine si perseverenta

Pe parcursul programului, aleator, in momentele in care copilul nu a mai facut nimic de ceva timp, PitiClic incepe sa discute in gand cu cate unul dintre membrii familiei sale (mama, tata, bunicul, bunica), declarandu-se foarte mandru de ceea ce a realizat pana atunci in joc, avand incredere in faptul ca va reusi sa rezolve corect exercitiul. Identificandu-se cu PitiClic, copilul jucator va fi motivat, va invata sa aiba si el incredere in propriile forte si sa fie perseverent pentru a reusi. De asemenea, ideea de “familie” este valorizata in acest fel.

Ex: - Mama/Tata/Bunico/Bunicule, sunt mandru de mine ca lucrez!
      - Mama/Tata/Bunico/Bunicule, sunt perseverent si nu ma dau batut!
      - Mama/Tata/Bunico/Bunicule, seman cu tine! Lucrez si reusesc!Pe parcursul programului, aleator, in momentele in care copilul nu a mai facut nimic de ceva timp, PitiClic incepe sa discute in gand cu cate unul dintre membrii familiei sale (mama, tata, bunicul, bunica), declarandu-se foarte mandru de ceea ce a realizat pana atunci in joc, avand incredere in faptul ca va reusi sa rezolve corect exercitiul.Specificatii tehnice:

PC: Minim Procesor Intel P4/ 1GHz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 512 MB RAM, Video 800x600 High Color Compatibil Sound Blaster, Windows XP, VISTA, Win 7, Win 8

MAC: Intel Mac, OS X 10.4.11 sau superior 512 Mb RAM, Video 800x600, CD-ROM 32x, mouse (disponibil doar pentru varianta fizica-CD).

Video

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Cautare avansata

Linia de produs:

PitiClic
PitiClic Bebe
PitiClic Senior
PitiClic Mobil
PitiClic Activ
Bazar

Nivel de varsta:

Antepreşcolar
Gradinita
Pregătitoare
Ciclu primar
Clasele I-IV
Altele

Limba:

Română
Engleză
Franceză
Spaniolă
Maghiară
Germană
Rusă
Slovenă

Domeniul:

Română
Matematică
Educaţie artistico-plastică
Educaţie muzicală
Comportament în societate
Inteligenţă emoţională
Explorarea mediului
Logica si perspicacitate
Motricitate si orientare
Poveşti
Divertisment

Conţine jocuri pentru covoraşul PitiClic:

Da
Nu

Tip produs:

Fizic
Download

Sistem de operare:

Windows
Mac OS
iOS
Android

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2023. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei