piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Astăzi vă vom face cunoştinţă cu Covorasul PitiClic – un nou device pentru copiii isteti.

Covorasul PitiClic este un accesoriu pentru calculator adresat copiilor de peste 3 ani. Este o jucărie-device drăguţă şi atractivă. Este un nou dispozitiv pentru "dialog" cu calculatorul, care poate fi folosit in loc de tastatura sau mouse. Si nu oricum, ci in mod ACTIV, pentru ca facem si miscare in timp de nejucam (sau lucram) la calculator!

nike dunk high black leather chair for sale | Buy Yeezy Slides 'Core' - Kanye West x Adidas — Ietp

Pachetul cuprinde programe educaţionale multimedia concepute în conformitate cu programa şcolară. Acestea sunt menite să ajute la:

- aprofundarea noţiunilor de orientare în spaţiu

- dezvoltarea calităţilor motrice, simţul echilibrului, reflexele şi reacţiile rapide

- copilul învaţă lucruri noi şi interesante, se joacă şi face mişcare în acelaşi timp.

Ce puteţi face cu Covorasul PitiClic?

Jocurile au la bază:

- noţiuni de matematică

- forme geometrice

- numerele de la 0 la 10

- orientare în spaţiu

- recunoaşterea animalelor

- operaţii cu mulţimi

- veducatie muzicala

- şi .... multe altele

Copilul primeşte instrucţiunile vocal. După ce îşi alege o activitate, poate începe joaca.

Aranjam numere in ordine crescatoare, descrescatoare, din 1 in 1 sau din 2 in 2, pare sau impare, sarind pe frunzele nuferilor de pe o apa curgatoare. Atentie! Daca gresim, cadem si ne udam!

Incercam sa nu ne lasam ziditi dupa zidul de caramizi, rezolvand rapid exercitii de matematica. Rezultatele... le "tastam" din picioruse! (Evident, pe covorasul PitiClic.)

Aranjam pe multimi diferite animale care ne apar prin surprindere.

Desenam din talpite (sigur, tot cu ajutorul picioruselor) diferite animale. Si in acest timp deprindem si notiuni de spatialitate. Veti vedea cum...

La modulul „Muzică“ avem la dispozitie o intreaga orchestra pe care o dirijam, hotarand cand "sa intre" fiecare instrument in parte, spre deliciul copiilor.

Iar după toate lucrurile învăţate, copiilor nu le rămâne decât să se delecteze cu jocurile incluse în CD-ul din pachetul Covorasului PitiClic. Si inca ceva: in toate CD-urile din seria PitiClic ce au aparut dupa realizarea Covorasului PitiClic si care vor aparea de acum inainte veti gasi cate un program sau chiar mai multe care sa fie dedicate Covorasului PitiClic!

Ştim cu toţii că cei mici sunt atraşi de tehnologie. De multe ori, vin peste dumneavoastră când lucraţi la calculator sau la laptop sau iau repede telefonul cum îl lăsaţi la îndemâna lor. Pentru a le satisface această curiozitate tehnologică, un calculator al lor dotat cu Covorasul PitiClic este ideal.

Infomedia Pro şi-a dedicat întreaga atenţie asupra educaţiei copiilor, concentrându-şi toate eforturile în dezvoltarea de soluţii educaţionale care să vină atât în sprijinul părinţilor cât şi al cadrelor didactice. Pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii nostri la fel ca şi dumneavoastră, vom continua să oferim în permanenţă soluţii noi şi eficente, în concordanţă cu dezvoltarea tehnologică.

Iar daca doriti un device care sa fie si atractiv pentru copii, sa le provoace efectul "Uauuu!!!" si sa ii si atraga intr-o joaca benefica pentru educatia lor, puteti utiliza Covorasul PitiClic.

Mai multe detalii aici.

0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2022. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei