piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Colectia 10 aplicatii EDU pentru Android (Cod: PM76)

Este un nou produs Infomedia Pro, „Colecţie de 10 aplicaţii pentru Android” sub brandul PitiClic, produs UNIC pe piaţa românească în acest moment.
Produsul este un pachet de produse software EDUCAŢIONAL dedicat dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android (tablete şi telefoane smart).

Produs fizic. Plic cu 10 cartonase pentru download si activare.

37.74 RON (TVA inclus)

Descriere produs

Este un nou produs Infomedia Pro, „Colecţie de 10 aplicaţii pentru Android”sub brandul PitiClic, produs UNIC pe piaţa românească în acest moment.

Produsul este un pachet de produse software EDUCAŢIONAL dedicat dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android (tablete şi telefoane smart).

În contextul actual al dezvoltării tehnologice, tableta este produsul „fierbinte” al anului, vânzările sale pe piaţa Românească sunt în expansiune. Utilizarea tabletelor începe de la vârste din ce în ce mai mici, iar părinţii apreciază dacă au la dispoziţie aplicaţii educaţionale, astfel încât copiii să înveţe ceva în urma jocului efectiv.

Avanjate:

 • Timpul de căutare şi alegere al aplicaţiilor de pe market-ul oficial este economisit prin folosirea acestui pachet educaţional.
 • Conţinutul educaţional este garantat de brand (PitiClic) şi de experienţa de 16 ani a dezvoltatorului Infomedia Pro în dezvoltarea de software educaţional.
 • Instalarea pe device este foarte uşoară.

Conţinut pachet:

Pachetul va fi un plic de carton cu dimensiunile: 12 x 9 cm si cu cca 3-4 mm grosime care conţine un set de 10 carduri care au inscripţionat pe ele informaţii despre cele 10 produse (scurtă descriere, QR code, cale de descărcare manuală, număr serial de activare).

Produsele acoperă plaja de vârstă 2-10 ani:

 1. Circuitul electric
 2. Baloanele Ninja
 3. Eu colorez Bucurestiul
 4. Puiul si bobocul
 5. Farul
 6. Matematica pentru pregatitoare
 7. Sa invatam la ceas
 8. Omiduta muzicala
 9. Punguta cu 2 bani
 10. Orchestra tacamurilor

Aplicaţiile incluse în acest pachet acoperă o gamă largă de materii din domeniile studiate la grădiniţă şi la şcoală, de la matematică şi limbă şi comunicare, până la educaţie artistico-plastică şi sunt în conformitate cu programa şcolară.

Cum cumpar?

Imparte cu prietenii

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Suma totala:   0.00 RON
Vezi cosul de cumparaturi
0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2021. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei