piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Infomedia Pro Bucuresti împreuna cu Ministerul Educatiei si Cercetarii invita cadrele didactice din învatamântul prescolar sa-si puna în valoare experienta, creativitatea si spiritul jucaus de care dau dovada punându-le în sprijinul colegelor mai tinere si al copiilor.
Concursul "PitiClic", se adreseaza tuturor cadrelor didactice cu o experienta de minim 5 ani în lucrul cu copiii prescolari si consta în crearea unui scenariu de joc interactiv pentru calculator util atât celor mici cât si proaspetelor cadre didactice intrate în sistem. Sneakers Store | UOMO, SCARPE Materiale trimise vor fi utilizate la realizarea programelor educationale din seria PitiClic de catre Infomedia Pro Bucuresti.
Punctajul acordat fiecarui scenariu concurent va fi publicat pe site-ul www.soft4kids.ro.

Fiecare cadru didactic va trimite prin posta plicul cu :

  • descrierea ideii de scenariu ( povestea )
  • descrierea interactivitatii copilului cu calculatorul
  • mesajele, aprecierile pe care calculatorul le transmite copilului(atât pentru reusite cât si pentru nereusite)
  • argumentarea din punct de vedere didactic.

Criterii de selectie:

  • Cadre didactice cu minim 5 ani experienta ;
  • Originalitatea ideii;
  • Posibilitatea transpunerii ideii într-un program de calculator;
  • Valoarea didactica;
  • Interactivitatea dintre copil si calculator.

Criterii de departajare:

  • Se puncteaza:
    1. existenta mesajelor de apreciere pozitive;
    2. existenta mesajelor de apreciere negative;
    3. mesajele alternative, care sa permita folosirea lor aleator pentru a evita monotonia;
    4. tratarea tuturor cazurilor posibile in cadrul unui modul din scenariu;
  • In caz de punctaj egal se situeaza pe un loc superior scenariul care a sosit mai repede la redactie, conform datei postei.

Desfasurarea concursului:

  1. primirea scenariilor 01.11.2006 - 28.02.2007
  2. selectia scenariilor - 01.03. 2007 - 15.05.2007
  3. premierea scenariilor - 16.05. - 31.05.2007

Premiile concursului:

  • Premiul I - 1000 Euro
  • Premiul II- 900 euro
  • Premiul III - 800 euro
  • 2 mentiuni - 500 euro fiecare

Comisiile de evaluare vor fi alcatuite dupa cum urmeaza:

  • selectia din punct de vedere didactic se va face de catre 4 reprezentanti ai MEdC.
  • selectia din punct de vedere al originalitatii si al interactivitatii se va face de catre 4 reprezentanti Infomedia Pro.

Beneficiile participarii la concursul de creatie sunt majore atât pentru cadrele didactice cât si pentru copii sau parinti. Cadrele didactice îsi pot face cunoscuta munca si rezultatele prin intermediul CD-urilor din seria PitiClic. Parintii pot beneficia de sfaturi primite de la cadre didactice sau psihologi si pot vedea cu usurinta ce lucruri minunate se fac în gradinite. În toate CD-urile PitiClic exista o sectiune pentru cadre didactice si parinti în care pot fi inserate cele mai valoroase dintre materialele trimise la redactia Infomedia Pro. Ele pot fi în format text sau poze însotite de explicatii de la diverse activitati deosebite desfaturate în gradinita. Dar cei mai câstigati din aceasta activitate sunt cei mici care au la îndemâna CD-uri cu jocuri dinamice si atractive create dupa programa scolara, verificate de cadre didactice cu experienta.

Va asteptam la concurs!

Nota:
Atentie! Materialele trimise nu se vor restitui autorilor.
Prin trimiterea materialelor, autorii îsi dau consimtamântul ca respectivele materiale sa fie utilizate la realizarea prgramelor educationale din seria PitiClic de catre Infomedia Pro Bucuresti.
Toate drepturile apartin editurii INFOMEDIA PRO.

Succes!

Infomedia Pro, producator de software educational pentru PC si primul creator român de software educational pentru Apple Macintosh, sustine eforturile dascalilor care considera calculatorul si software-ul educational un instrument de lucru impedios necesar în activitatea didactica de astazi si le ofera sansa de a participa la o noua editie a concursului cu premii pe masura. Pentru detalii, accesati site-urile noastre: www.infomediapro.ro ,www.soft4kids.ro sau contactati-ne la nr. de telefon 021/310.63.44.

Despre Infomedia Pro

Infomedia Pro este o companie cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea de software educational multimedia pentru prescolari si scolari mici. Infomedia Pro este primul producator roman de software educational pentru Macintosh, PDA si telefoane mobile. Infiintata in 1997, Infomedia Pro si-a diversificat continuu paleta de produse. Principalele game de software educational sunt: seria PitiCLIC, destinata prescolarilor si seria DubluCLIC, destinata scolarilor din clasele I – IV. Create in colaborare cu cadrele didactice, dupa programa scolara, sunt avizate de Ministerul Educatiei. Contact: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel.: 021.310.63.44, fax: 031.815.16.56 Prezentul material se gaseste in format electronic la www.soft4kids.ro

0 Produse - 0.00 RON
Vezi wishlist

Planse de lucru pe care PitiClic vi le ofera pentru a le folosi cu copiii acasa sau la gradinita!

Mergi la resurse >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Giftofvision - Sneakers search engine | Nike Air VaporMax for Men & Women - Buy Online - Ietp

Manuale Digitale - Infomedia Pro

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare in ciclul primar si in ciclul gimnazial, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Nike Sneakers | nike shoes,cheap jordan,cheap nike,air jordan shoes,shoes made in China,a-ok-nike.com Citeste tot >

Infomedia Pro 1997-2024. Toate drepturile rezervate.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei